رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار هزاران نفر از مردم استان‌های قزوین، زنجان و سمنان مطرح کردند:
 
مردم ایران برنده اصلی انتخابات
 

 

رهبر معظم انقلاب اسلامی با ابراز خرسندی از حاکم شدن فضای شور و شوق انتخاباتی در سراسر کشور، خاطرنشان کردند: هر انتخاباتی که در دوره‌های مختلف برگزار می‌شود، درواقع صحنه درخشش ملت ایران و حماسه عظیم مردمی است که موجب افزایش عزت ملت و قدرت ملی می‌شود. حضرت آیت‌الله خامنه‌ای، رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح دیروز، در دیدار هزاران نفر از مردم استان‌های قزوین، زنجان و سمنان، در سخنان مهمی، انتخابات روز جمعه را یک جشن ملی و یک حماسه بزرگ مردمی و جلوه‌ای از اندیشه نو و جذاب مردم‌سالاری اسلامی در مقابل دیدگان جهانیان خواندند و با تأکید بر لزوم حضور بسیار پرحجم مردم در پای صندوق‌ها گفتند: روز جمعه هر فردی رأی بیاورد، برنده اصلی انتخابات، ملت ایران و نظام جمهوری اسلامی هستند.
رهبر معظم انقلاب اسلامی با ابراز خرسندی از حاکم شدن فضای شور و شوق انتخاباتی در سراسر کشور، خاطرنشان کردند: هر انتخاباتی که در دوره‌های مختلف برگزار می‌شود، درواقع صحنه درخشش ملت ایران و حماسه عظیم مردمی است که موجب افزایش عزت ملت و قدرت ملی می‌شود. حضرت آیت‌الله خامنه‌ای انتخابات را از منظر دیگر، به رخ کشیدن اندیشه نو و جذاب مردم‌سالاری اسلامی در مقابل چشم سیاستمداران در دنیا دانستند و افزودند:   مردم‌سالاری دینی یک تجربه جدید بود که به‌وسیله نظام جمهوری اسلامی و امام بزرگوار، به بشریت عرضه شد و ملت ایران در روز جمعه، بار دیگر تبلور این اندیشه نو را در معرض دید جهانیان قرار خواهد داد.
ایشان با تأکید بر این‌که انتخابات روز جمعه مورد توجه دو گروه در دنیا قرار دارد، گفتند: از یک طرف مسئولان و دستگاه‌های مختلف در آمریکا و اروپا و دولت‌های دنباله‌رو آمریکا در منطقه و همچنین مقامات رژیم صهیونیستی، نظاره‌گر انتخابات خواهند بود تا ببینند مردم ایران چگونه و با چه روحیه‌ای و در چه حجمی وارد میدان انتخابات خواهند شد و از طرف دیگر، ملت‌های منطقه با نگاه تحسین و حسرت به حضور مردم در روز جمعه چشم دوخته‌اند تا بار دیگر عظمت ملت ایران و آزادی موجود در نظام اسلامی و مردم‌سالاری دینی را نظاره‌گر باشند.
رهبر معظم انقلاب اسلامی تأکید کردند: بر همین اساس اگر حضور مردم در انتخابات ضعیف باشد، یک نوع قضاوت و تصمیم‌گیری خواهد شد اما اگر حضور مردم در انتخابات، هوشمندانه، قوی و با حجم زیاد باشد، قطعا قضاوت به‌گونه دیگری خواهد بود. حضرت آیت‌الله خامنه‌ای، برگزاری انتخابات در دوره‌های مختلف را زمینه‌ساز طراوت‌بخشی مجدد و ارایه عظمتی دیگر از نظام اسلامی خواندند و خاطرنشان کردند: روز انتخابات برای نظام جمهوری اسلامی، «روز جشن ملی و شادی و شور» است.
ایشان با اشاره به ناامنی گسترده موجود در منطقه غرب آسیا و شمال آفریقا گفتند: در چنین محیط ناامنی، جمهوری اسلامی ایران با لطف و عنایت الهی، با آرامش و امنیت کامل، در تدارک برگزاری انتخابات است که این موضوع بسیار بااهمیت است و باید قدر و ارزش آن دانسته شود. رهبر معظم انقلاب اسلامی با تأکید بر این‌که فضای آزادی، فضای تاثیرگذار بودن رأی مردم و محیط امن و آرام کنونی، مرهون نظام جمهوری اسلامی است، افزودند:   اگرچه برخی از این فضای آزادی استفاده ولی آن را نفی و ناسپاسی می‌کنند، اما این‌که ملت ایران با آزادی کامل در انتخابات شرکت می‌کنند و رأی و تصمیم آنها در انتخابات بالاترین مسئول اجرایی کشور و همچنین مدیران شهری تاثیرگذار است، موضوع بسیار باارزشی است که باید قدردان آن باشیم. حضرت آیت‌الله خامنه‌ای خاطرنشان کردند: برگزاری انتخاباتی آزاد و رقابتی و رأی مردم به‌منظور انتخاب رئیس‌جمهور، برای ملت‌های منطقه ما که دولت‌های آنها تحت حمایت و سیطره آمریکا هستند، یک رؤیا است. ایشان، حضور مردم در صحنه و در پای صندوق‌های رأی را حاوی دو پیام مهم دانستند و گفتند:   اولین پیام حضور در انتخابات، «نشان دادن اعتماد و علاقه مردم به نظام جمهوری اسلامی» است و پیام دیگر آن، «نشان دادن زنده بودن و پای کار و مصمم بودن ملت ایران» است. رهبر معظم انقلاب اسلامی تأکید کردند: هرچه حضور مردم در پای صندوق‌های رأی بیشتر باشد و هرچه انضباط و پایبندی کنونی به قانون بیشتر باشد، آبرو و احترام ملت ایران در نزد ناظران جهانی بیشتر خواهد شد.
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رعایت انضباط و پایبندی به قانون در سه مرحله‌ «قبل از انتخابات، روز انتخابات و بعد از انتخابات» را بسیار بااهمیت برشمردند و افزودند: ملت ایران تجربه کرده است که رعایت این انضباط تا چه حد به نفع او است و بی‌انضباطی و رعایت نکردن قانون، تا چه میزان مضر است. ایشان با تأکید بر این‌که در روز جمعه با رأی مردم، در نهایت یک نفر از میان نامزدها انتخاب خواهد شد، خاطرنشان کردند: من معتقد به برنده و بازنده در انتخابات نیستم زیرا هر کس رأی بیاورد، برنده اصلی انتخابات، نظام جمهوری اسلامی و ملت ایران است. رهبر معظم انقلاب اسلامی با اشاره به جدیت دستگاه‌های اجرایی و نظارتی انتخابات و دستگاه‌های حافظ امنیت در انجام وظیفه خود گفتند: همه این دستگاه‌ها، مورد اعتماد و با یکدیگر نیز هماهنگ هستند اما بار دیگر به این دستگاه‌ها سفارش می‌کنم که آرای مردم امانت است و این امانت باید حفظ شود. حضرت آیت‌الله خامنه‌ای افزودند: ممکن است افرادی باشند که قصد تخلف‌هایی را داشته باشند و دستگاه‌های نظارتی و اجرایی و حافظ امنیت اگرچه مورد اعتماد و مقبول هستند اما باید کاملا مراقبت کنند. ایشان با تأکید بر این‌که دشمنان ملت ایران، از نزدیک صحنه انتخابات را رصد می‌کنند، خاطرنشان کردند: باید چهره ملت ایران در مقابل بدخواهان، چهره‌ای مصمم و دارای عزم راسخ برای تصمیم‌گیری و در عین حال چهره‌ای همراه با اعتماد به نفس، قدرتمند و با آرامش باشد. رهبر معظم انقلاب اسلامی با اشاره به برخی سخنان ناشایستی که در جریان رقابت‌های انتخاباتی بیان شد، گفتند: اگرچه این سخنان شایسته ملت ایران نبود اما حضور مردم همه این مسائل را حل خواهد کرد و این سخنان تاثیری نخواهد داشت.
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای افزودند: ان‌شاءالله مردم ایران اعم از زن و مرد، روز جمعه در سراسر کشور، در انتخابات شرکت خواهند کرد و با این حضور و با نشان دادن عزم راسخ خود، به نظام اسلامی آبرو خواهند بخشید. ایشان در ادامه یک توصیه مهم به هواداران و ستادهای نامزدهای انتخاباتی داشتند و گفتند:   علاقه‌مندان نامزدها و ستادهای آنها باید متانت و انضباط را رعایت کنند زیرا این چند صباح زندگی و کار دنیا خواهد گذشت و آنچه که باقی می‌ماند، اعمال ما و محاسبه الهی است، بنابراین همه باید با در نظر گرفتن رضای الهی و با خالص کردن نیت‌ها در عرصه رقابت‌ها و تبلیغات انتخابات فعالیت کنند. رهبر معظم انقلاب اسلامی با تأکید بر این‌که اگر فعالیت‌های انتخابات با هدف رضایت الهی باشد، خداوند به آنها برکت خواهد داد و آنچه که به نفع ملت ایران است، پیش خواهد آمد، افزودند: همه موظف به پایبندی به قانون و رعایت انضباط قانونی و عمل به آن هستند.
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای گفتند:  نظام اسلامی در طول نزدیک به ۴ دهه، به‌رغم دوره‌های مختلف و شرایط گوناگون دنیا و منطقه و همچنین برخی عملکردهای احیاناً نامناسب یا غیرجامع مسئولان، به پیش رفته و حرکت عظیم جمهوری اسلامی و حضور مردم کار خود را کرده است. ایشان تأکید کردند: این پیشرفت روزبه‌روز ادامه خواهد یافت و جمهوری اسلامی آن روزی را خواهد دید که دشمنان مأیوس شوند و از زیاده‌گویی و یاوه‌گویی دست بردارند. رهبر معظم انقلاب اسلامی در پایان بحثِ انتخابات، اظهار امیدواری کردند خداوند متعال به آزمون بزرگ روز جمعه عنایت کند و برکت دهد و هر آنچه را که خیر و صلاح ملت و کشور است، پیش آورد. رهبر معظم انقلاب اسلامی در ابتدای سخنان‌شان، ماه شعبان را ماه دعا و توسل و آماده شدن برای ضیافت الهی در ماه مبارک رمضان خواندند و افزودند: باید از فرصت باقیمانده‌ ماه شعبان استفاده و خود را وارد وادی معنویت و رحمت الهی کرد و جوانان عزیز با دل‌های صاف و پاک‌شان، آمادگی بیشتری برای استفاده از این فرصت و نعمت الهی دارند.

شنبه چه كسي برنده است؟

تبليغات انتخاباتي تمام شد و فردا مردم ايران پاي صندوق رأي مي‌روند و سكاندار دولت را براي 4‌سال آينده تعيين مي‌كنند. خوشبختانه برآوردهای اولیه نشان می‌دهد كه در دور اول نيز رئيس‌جمهوری انتخاب مي‌شود. در اين يك ماهي كه غرق در فعاليت انتخاباتي و پيگيري اخبار آن بوديم، شايد حواسمان به مسائل منطقه و جهان نبود. شور و شوق انتخابات و اينكه همه نگاه‌ها به چشمان و دستان مردم جلب شده است، مانع از آن بود كه به اطراف خودمان توجه کافی كنيم. شايد اگر در يك كشور ديگر بوديم و به‌عنوان ناظر و نه بازيگر به انتخابات ايران نگاه مي‌كرديم، حس و حال ديگري داشتيم. واقعيت اين است كه نگاه ما در داخل بيشتر متوجه بداخلاقي‌ها و جزييات رفتاري بود كه برخي از افراد مرتكب شدند، ولي نگاه بيروني تا حدي فرق دارد.
آنان مي‌بينند يك بازي قاعده‌مند و جذاب براي وزن‌كشي سياسي و حل اختلاف سیاسی در ايران جريان دارد. فرآيندي كه در هيچ‌يك از كشورهاي منطقه نيست و به قول مقام معظم رهبري ساير كشورها نيز حسرت آن را مي‌خورند: «در انتخابات نامزدهای متعددی هستند؛ هر کدام حرف می‌زنند، نظر می‌دهند و هر کدام طرفدارانی دارند. یک نفر از این جمع بالاخره رأی می‌آورد اما برنده‌ اصلی در این ماجرا -هرکس که رأی بیاورد- ملت ایران است. برنده‌ اصلی نظام جمهوری اسلامی است. فضای آزادی را جمهوری اسلامی به ما داد؛ اگرچه بعضی ناسپاسی می‌کنند و از همین فضای آزاد استفاده می‌کنند و آزادی را نفی می‌کنند؛ این ناشکری است. در کشور بحمدالله فضای آزاد هست، فضای حضور مردم هست، فضای تأثیر رأی مردم در انتخاب رئیس‌جمهوری و مدیران شهری هست؛ این خیلی باارزش است. ملت‌هایی که در منطقه‌ ما دولت‌های‌شان تحت‌الحمایه‌ رژیم آمریکا هستند، حسرت انتخابات را می‌خورند؛ برایشان یک رویاست که وارد صحنه بشوند، چند نفر با هم بر سر ریاست اجرایی کشور رقابت کنند، بعد مردم حق داشته باشند رأی دهند.»
واقعيت اين است كه اگر از بيرون به ماجراي انتخابات ايران نگاه كنيم، آن را مصداقي از قدرت مردم ايران و حضور مدني آنان در عرصه سياست مي‌بينيم. قدرتي كه پيامي روشن براي ساير كشورهاي جهان دارد كه با اين ملت نمي‌توان و نمي‌بايد با زبان زور سخن گفت. كشورهاي پيشرفته جهان كه خود را منادي دموكراسي مي‌دانند در برابر اين پديده ايران دچار بحران فكري و تحليلي مي‌شوند. آنان از يك‌سو خود را حامي كشورهايي معرفی مي‌کنند كه رأي و نظر مردم بر آنها حاكم است و از سوي ديگر در حمايت از مرتجع‌ترين كشور منطقه يعني عربستان سعودي از هيچ كوششي فروگذار نمي‌كنند. كافي است ميان رفتار غربي‌ها در برابر عربستان و ساير رژيم‌هاي مشابه آنها، با رفتار آنان در برابر ايران مقايسه كنيم تا به ميزان صداقت آنان در شعارهايي كه مي‌دهند پي ببريم.
آنچه در هر انتخاباتي مهم است، وجود حدي از بداخلاقي‌هاست كه طبيعت رقابت نيز هست. حتي در ورزش ازجمله فوتبال هم حدي از خطا و دادن كارت زرد و قرمز را مي‌پذيريم. بازي بدون خطا خيلي هم به رقابت جدي تبديل نمي‌شود. هرچند برخي از خطاها ناپذيرفتني است، ولي در هر حال پس از پايان بازي يك تيم برنده و يك تيم بازنده مي‌شود و طرفين با يكديگر دست مي‌دهند و روبوسي می‌کنند و مي‌روند. فارغ از اينكه چه كسي يا چه تيمي برنده شود، سازمان‌دهنده مسابقه در هر حال برنده است و در اينجا حكومت و نظام سياسي است كه برنده اصلي است. چرا كه از يك‌سو پذيرفته قدرت خود را متكي به قدرت مردم کند و از سوي ديگر يك بازي قاعده‌مند را شكل دهد و اعتبار خود را براي تداوم اين بازي حفظ كند.
بنابراين مستقل از اينكه كدام نامزد برنده شود، نظام سياسي ايران پيشاپيش برنده اين بازي است. نظامی که هیچ‌گاه چیزی جز مردم نخواهد شد. برنده شدن نظامي كه متكي به آراي ملت باشد، به معناي برنده شدن مردم است. افزايش قدرت مردمی حكومت مهم است و هنگامي كه اين قدرت متاثر از حضور و اراده مردم باشد، مطلوب‌ترين اتفاق براي هر كشوري است. اميدواريم از روز شنبه آرامش، همدلي و همراهي دوباره بازگردد و مثل مردمي كه به تماشاي مسابقه فوتبال رفته‌اند، بازنده و برنده آرام به خانه‌ها مي‌روند و زندگی را با فضای جدید دوباره آغاز مي‌كنند تا رقابت بعدي.


 
http://shahrvand-newspaper.ir/News/Main/100915/-مردم-ایران ---برنده-اصلی-انتخابات