شماره ۱۸۳۲ | ۱۳۹۸ دوشنبه ۲۰ آبان
صفحه را ببند
خبر دیپلماسی

بازتاب بتن‌ریزی واحد دوم نیروگاه بوشهر در رسانه‌های خارجی
عملیات بتن‌ریزی رآکتور واحد ۲ نیروگاه اتمی بوشهر روز یکشنبه طی مراسمی با حضور رئیس سازمان انرژی اتمی کشورمان، معاون سازمان انرژی اتمی روسیه و مدیرعامل شرکت اتم استروی اکسپورت آغاز شد. این خبر در رسانه‌های بین‌المللی بازتاب داشت. خبرگزاری آسوشیتدپرس با اعلام این خبر نوشت:   «ایران درحالی ساخت واحد دوم نیروگاه هسته‌ای خود را در جنوب این کشور آغاز کرده است که مشکلات بر سر راه ادامه اجرای توافق هسته‌ای 2015 افزایش یافته است. این خبرگزاری در ادامه با ارایه جزییات فنی درباره نیروگاه بوشهر یادآور شد که رآکتور دوم این نیروگاه همچون واحد اول آن به کمک روسیه ساخته می‌شود.»
همچنین خبرگزاری ترند گزارش داد: «ایران روند بتن‌ریزی دومین رآکتور نیروگاه بوشهر واقع در جنوب این کشور را امروز (یکشنبه) آغاز کرد.» به گزارش ترند، ایران قرارداد ساخت واحد دوم و سوم نیروگاه بوشهر را در‌ سال 2014 با شرکت روسی اتم استروی اکسپورت امضا کرد که شامل طراحی و ساخت دو واحد هسته‌ای با ظرفیت تولید یک‌هزار و 57 مگاوات برق است. روند ساخت واحد دوم این نیروگاه از دسامبر 2016 آغاز شد. روزنامه نیویورک تایمز در گزارشی از شروع ساخت واحد دوم نیروگاه بوشهر خبر داد و نوشت که بتن‌ریزی رآکتور دوم این نیروگاه که در فاصله 700 کیلومتری از پایتخت ایران قرار دارد، در حضور خبرنگاران آغاز شده است. خبرگزاری رویترز با انتشار بخش‌هایی از صحبت‌های علی‌اکبر صالحی، رئیس سازمان انرژی اتمی ایران در مراسم بتن‌ریزی واحد دوم نیروگاه بوشهر تصریح کرد که آغاز روند بتن‌ریزی، گامی کلیدی در ساخت رآکتور دوم این تاسیسات واقع در جنوب ایران است که با کمک روسیه انجام می‌شود.

قرقاش: خواهان مقابله با ایران نیستیم
ایسنا| وزیر مشاور دولت امارات در امور خارجه با تاکید بر ضرورت توقف دخالت‌های خارجی در امور خاورمیانه گفت: «خواهان مقابله با ایران نیستیم.»
 انور قرقاش، وزیر مشاور دولت امارات در امور خارجه دیروز (یکشنبه) در سخنرانی خود در ششمین کنفرانس راهبردی ابوظبی که مسئولان و پژوهشگران کشورهای مختلف در آن شرکت کرده‌اند، گفت: «توقف دخالت‌های کشورهای خارجی در امور داخلی خاورمیانه امری ضروری است و شورای امنیت باید قوانین مربوط به دخالت در امور دیگر کشورها را اجرایی کند.»
 انور قرقاش گفت: «ایران باید با قدرت‌های جهانی و منطقه‌ای مذاکره کند و به توافق جدید و فراگیر برسد؛ توافقی که به جز برنامه هسته‌ای، برنامه موشکی و دخالت‌های ایران در منطقه را نیز شامل شود. این توافق می‌تواند تنش‌های منطقه را کاهش دهد و اقتصاد ایران را بهبود بخشد.» وی افزود: «وقتی در رابطه با مسأله ایران بحث می‌شود، کشورهای خلیج(فارس) هم باید به میز مذاکره بروند.»


تعداد بازدید :  223