شماره ۱۷۷۳ | ۱۳۹۸ شنبه ۲ شهريور
صفحه را ببند
این چند نکته هم برای نگهداری از مواد غذایی

    غذا را بلافاصله بعد از پخته شدن مصرف کنید.
    وقتی غذای آماده می‌خرید، از آن برای مصارف بعدی به دقت نگهداری کنید.
    غذایی که قبلا پخته شده را پیش از مصرف به اندازه کافی گرم کنید.
    بهتر است از محصولات پاستوریزه استفاده کنید.
    سطح میز، کابینت‌ها، اجاق و همه وسایل آشپزخانه را کاملا پاکیزه نگه دارید.
    غذا را از حشرات، جوندگان و حیوانات دیگر دور نگه دارید.
    آبی که برای آشامیدن یا تهیه غذا استفاده می‌کنید باید پاکیزه باشد.
    دست‌هایتان را قبل از دست زدن به مواد غذایی کاملاً بشویید.
    در مسافرت‌ها از جاهای مطمئن مواد خوراکی تهیه کنید.
    هیچ وقت داروهایتان را زیر شیشه خودرویی که در آفتاب پارک شده قرار ندهید. داروهای یخچالی را هم در ظرفی مانند یخدان حمل کنید.

 


تعداد بازدید :  364