مدیرکل دفتر بهبود کیفیت، فرآوری و توسعه بازار آبزیان سازمان شیلات با بیان اینکه عوامل متعددی در قیمت کنسرو ماهی اثرگذار است، گفت: «در سه ماهه پاییز با وجود کاهش قیمت ماهی با افزایش قیمت روغن مواجه شدیم و از طرفی کارخانجات نیز با کمبود ورق برای تولید قوطی فلزی کنسرو مواجه هستند که تمام این عوامل در قیمت تمامشده کنسرو ماهی اثرگذار است.»به گزارش ایسنا، عیسی گلشاهی در نشست خبری سازمان شیلات که صبح دیروز برگزار شد، در پاسخ به این سوال که قرار بود قیمت کنسرو ماهی کاهش پیدا یابد، پس چرا روند قیمتها در بازار کاهشی نبوده است؟ گفت: «آنچه که با سندیکای کنسروسازی توافق کردیم این است که در سالجاری با هر قیمت ماهی که به دستشان میرسد، قیمت کنسرو ماهی از ۳۰هزارتومان بیشتر نشود، اما به صورت عمومی با کمتر از این قیمت در فروشگاهها عرضه شود.»