رئیس هیأتمدیره انجمن تولیدکنندگان بستر رویش قارچ خوراکی ضمن اشاره به اینکه مواد اولیه تولید بستر رویش قارچ خوراکی(کمپوست) امسال نسبت به سال گذشته با افزایش ۳۰۰درصدی مواجه شده است، وجود قارچ خوراکی سمی را در بازار تکذیب کرد و گفت: «در هیچیک از واحدهای تولید قارچ امکان پرورش قارچ سمی یا سمی شدن قارچ وجود ندارد.»
به گزارش ایسنا مهدی رجبی در نشست خبری که صبح دیروز برگزار شد با بیان اینکه ۷۵ واحد تولیدی بستر رویش قارچ در کشور وجود دارد که ۶۰ واحد آن با ظرفیت کامل درحال تولید کمپوست هستند، گفت: «هدفمان این است که با تولید بهتر بستر رویش قارچ خوراکی راندمان تولید قارچ را افزایش دهیم و به استانداردهای جهانی برسیم.»
او با بیان اینکه به ازای هر ۵ کیلو کمپوست یک کیلو قارچ تولید میشود و کیفیت کمپوست میتواند بین ۷ تا ۱۰درصد در مترمربع در برداشت قارچ موثر باشد، اظهار کرد: «در کشور بین ۱۸۰ تا ۲۰۰هزار تن قارچ تولید میشود که این مقدار قارچ به ۷۰۰ تا ۸۰۰هزار تن کمپوست نیاز دارد.»