شماره ۲۰۳۹ | ۱۳۹۹ سه شنبه ۲۱ مرداد
صفحه را ببند
نوجوانی 14ساله به طرز دلخراشی در پارک لاله جانش را از دست داد
مهدی، قربانی جدید ایمنی در پارک‌ها
بازهم صحبت از کوتاهی پیمانکاران است

[شهروند] ناایمن‌بودن پارک‌های پایتخت بازهم حادثه‌ساز شد. این‌بار نوبت نوجوان 14ساله‌ای به نام مهدی بود، که در پارک لاله به طرز دلخراشی قربانی برق‌گرفتگی شد. این حادثه جمعه‌شب رخ داد. به گفته شاهدان عینی، این نوجوان در قسمت میزهای پینگ‌پنگ مشغول بازی بود، که برای برداشتن توپ دستش را به یکی از پایه‌های روشنایی این پارک می‌گیرد و دچار برق‌گرفتگی می‌شود. او بلافاصله توسط اورژانس به بیمارستان امام خمینی(ره) منتقل می‌شود، اما تلاش چهارساعته کادر درمانی برای نجات او به نتیجه نمی‌رسد و این نوجوان هم قربانی بی‌مبالاتی برخی می‌شود. این برای چندمین‌بار است که چنین حوادث تلخی رخ می‌دهد.
علیرضا علی‌بخشی؛ مدیر فضای سبز شهرداری منطقه ۶ تهران درباره علت این حادثه می‌گوید احتمالا بدنه پایه چراغ اتصالی داشته است: «این اطلاعات براساس گزارش‌هایی است که ما دریافت کرده‌ایم، وگرنه کارشناس رسمی دادگستری هنوز نظر قطعی خودش را اعلام نکرده است.» او البته به سیاق گذشته بازهم تقصیر را متوجه‌پیمانکاران این پارک دانست: «تا این لحظه به نظر می‌رسد ‌پیمانکاری که این چراغ‌ها را نصب کرده، مقصر باشد؛ چراکه در ظاهر جنس و کیفیت چراغ‌هایی که تهیه و نصب شده، به نظر چندان مرغوب نبوده است.» او این نکته را هم اضافه کرد که این نظر اولیه و شفاهی کارشناس دادگستری در بررسی صحنه بوده است، منتهی گزارش نهایی و قطعی این بررسی طی 4-3روز آینده از سوی دادگستری منتشر می‌شود و احتمال دارد پیمانکاری که وظیفه تعمیر و نگهداری این چراغ‌ها را برعهده داشته، در بروز این حادثه مقصر باشد. البته پس از این حادثه همه چراغ‌های پارک لاله از مدار خارج شدند و آن‌طور که مدیر فضای سبز این منطقه شهری می‌گوید پایه چراغ‌های همه فضای سبز و بوستان‌های منطقه 6 مورد بازبینی قرار گرفته‌اند و پس از برطرف‌کردن مشکلات و نواقص مشابه احتمالی دوباره مورد بهره‌برداری قرار می‌گیرند.  اما این حادثه، واکنش اعضای شورای شهر را هم در پی داشت. زهرا صدراعظم نوری، رئیس کمیسیون سلامت، محیط‌زیست و خدمات شهری شورای شهر تهران، در صحن شورا با اشاره به بروز این حادثه گفت: «قطعا این موضوع را تا مشخص‌شدن مقصران آن پیگیری خواهیم کرد و مقصر آن چه پیمانکار باشد و چه شهرداری با آن برخوردی جدی و قانونی
 خواهد شد.»
 او در ادامه صحبت‌هایش با مسئول دانستن شهرداری به‌عنوان متولی اداره و نگهداشت بوستان‌های داخل شهری، در این‌باره توضیح داد: «البته طی قراردادهایی، این وظایف به پیمانکار تفویض می‌شود، ولی این امر نافی نقش نظارتی شهرداری نیست؛ چراکه واحد ایمنی مناطق شهرداری باید مرتبا بر عملکرد این پیمانکاران نظارت داشته باشند و اگر احیانا با مشکلی برخورد کردند، به سرعت آن را به پیمانکار تذکر دهند و از او بخواهند هرطور شده، آن را رفع کنند. بر همین اساس هرگونه خطر و ناایمنی که در فضاهای عمومی ایجاد می‌شود، اگر اداره آن به پیمانکار موکول شده باشد، باید پیمانکار مجازات شود و در کنار آن، ناظران شهرداری نیز به‌عنوان افرادی که باید روی کار پیمانکاران نظارت داشته باشند، پاسخگو باشند.»


تعداد بازدید :  440