شماره ۱۹۵۴ | ۱۳۹۹ شنبه ۶ ارديبهشت
صفحه را ببند
حجت‌الاسلام میرباقری، عضو مجلس خبرگان رهبری:
در پساكرونا می‌خواهند مساجد و هيأت‌ها را منزوی كنند

حجت‌الاسلام سیدمحمدمهدی میرباقری  در صفحه مجازی خود احتمال طراحی ویروس منحوس کرونا را از سوی دشمن مطرح کرد و گفت: «خطرناک‌ترین پدیده در جهان پساکرونا این است که جامعه بشری را به فضای حکمرانی مجازی ببرند؛ فضایی که حکمرانی آن در دست قدرت‌های بزرگ است.»
به گزارش انتخاب، او با طرح این احتمال که برخی قدرت‌ها، این توطئه خطرناک را طراحی کرده‌اند تا از فضای به وجود آمده شیوع ویروس کرونا استفاده کنند، گفت: «جنگ‌های جهانی اول و دوم هم با توطئه برخی کشورها پی‌ریزی شد که پس از آن، جامعه جهانی طرح صلح پایدار و شکل‌گیری حاکمیت جدید با تأسیس سازمان ملل متحد را پذیرفتند. احتمال قوی این است که در جهان پساکرونا پیامدهای خطرناک‌تر از شکل‌‌گیری سازمان ملل متحد و ایجاد نظم جهانی بعد از جنگ جهانی، در انتظار جوامع بشری باشد و آن حکمرانی مجازی دنیاست. یعنی فضای سایبر را کاملا در دنیا حاکم کنند. غرب در دوره رنسانس، بشریت را از عالم غیب تنزل داد و انسان را در ذهن، محصور و ارتباطش را با خدا قطع کرد. این‌بار قدرت‌های جهانی می‌خواهند انسان‌ها را از چال به سیاه‌چال ببرند. بنابراین خطرناک‌ترین پدیده در جهان پساکرونا این است که جامعه بشری را به فضای حکمرانی مجازی ببرند؛ فضایی که حکمرانی آن در دست قدرت‌های بزرگ است، مدیریتش به‌صورت شبکه‌ای در جهان اداره می‌شود و ما هم کاربران آن هستیم. اگر قدرت‌های بزرگ در این کار موفق شوند، جهان را مستقیما اداره می‌کنند.»
این عضو مجلس خبرگان رهبری در ادامه با انتقاد ضمنی از قرنطینه گفت: «میلیاردها انسان را به قرنطینه بردند و رزمایش بزرگ حضور فعال در فضای مجازی را شکل دادند. آموزش استفاده از فضای مجازی در دو ماه اخیر بیش از چند ‌سال گذشته است. جامعه مؤمنین تسلیم حکمرانی مجازی نخواهد شد و این طرح قدرت‌های جهانی با شکست مواجه می‌شود. در هر زمینه‌ای که مسلمانان مقاومت کردند، قدرت‌های جهانی شکست خوردند. آنها جنگ هشت‌ساله را به ما تحمیل کردند و بعد از جریان 11 سپتامبر، داعش را خلق کردند اما شکست خوردند و ما قدرتمندتر شدیم. الان هم اگر در این توطئه‌ای که برای ما طراحی کرده‌اند مقاومت کنیم، آنها با شکست مواجه می‌شوند. توطئه‌گران جهانی می‌خواهند دین را کمرنگ، زمینگیر و استحاله کنند. مسجد و هیأت نباید رخنه‌پوشِ دولت مدرن باشد. فعال عمل‌کردن معنایش این نیست که اصول بهداشتی مسلم را رعایت نکنیم، اما اینکه محافل مذهبی، مساجد و هیأت‌های مذهبی را تعطیل کنیم خطرناک است. آنها می‌خواهند مساجد و هیأت‌ها را منزوی کنند؛ ما باید این پایگاه‌ها و محافل را فعال‌تر کنیم. رزمایش همدلی و مواسات که مورد تأکید رهبر معظم انقلاب است، نقش دین در عرصه حکمرانی را افزایش می‌دهد. این رزمایش یک اقدام عملی برای گسترده‌شدن نقش مثبت دین در اداره جامعه است و مساجد می‌توانند در اجرای این طرح فعال باشند.»
میرباقری در ادامه درباره مساجد گفت: «مسجد باید به کانونی تبدیل شود که روی همه عرصه‌های اجتماعی سایه بیندازد. مسجد باید محور حیات اجتماعی جامعه باشد و ائمه جماعات خودشان را برای کارهای بزرگ آماده کنند. هیچ ضرورتی ندارد که با پروتکل‌های وزارت بهداشت مقابله کنیم، اما مسجد باید به نقطه کانونی ارتباط مردم و عرصه‌های اجتماعی تبدیل شود و آرام آرام مدل فرهنگ، اقتصاد، سیاست و... را تحت‌تأثیر قرار دهد.»


تعداد بازدید :  329