شماره ۹۸۲ | ۱۳۹۵ سه شنبه ۱۱ آبان
صفحه را ببند
آژير

دادستان تبریز مطرح کرد:  جزییات جدیدی از پرونده قتل خانواده پزشک تبریزی
 دادستان تبریز جزییات جدیدی از پرونده قتل خانواده پزشک تبریزی بیان کرد. به نقل از روابط عمومی دادستانی تبریز، موسی خلیل‌الهی، آخرین وضع پرونده فوت دو عضو خانواده پزشک تبریزی را تشریح کرد. وی از صدور نظریه پزشکی قانونی در رابطه با این پرونده خبر داد و گفت: براساس نظریه پزشکی قانونی علت فوت دو نفر از اعضای خانواده این پزشک مسمومیت با سم فسفین بوده و در بررسی غذاها نیز این نوع سم کشف شده است.
دادستان تبریز در تبیین سوابق کاری و تحصیلی وی، تصریح کرد:   این فرد یک پزشک عمومی است که در سال‌های اخیر فارغ‌التحصیل شده و شهرت خاصی ندارد. عمده فعالیت وی نیز در خانه سلامت یکی از محلات تبریز بوده که توسط دانشگاه علوم پزشکی تبریز به بخش خصوصی واگذار شده است.
وی در رابطه با ادعای مطرح شده مبنی بر خیر بودن این پزشک نیز افزود: اگر مبنای این موضوع انتشار یک نسخه پزشکی در فضای مجازی باشد، باید گفت که این موضوع در تحقیقات به اثبات نرسیده است.
قاضی خلیل‌الهی توضیح داد: در نسخه انتشار یافته از این پزشک در فضای مجازی، به داروخانه توصیه شده که وجه داروها را از بیمار دریافت نکند و این درحالی است که اصل بودن این نسخه و این‌که شخصی به‌واسطه توصیه این پزشک از پرداخت هزینه داروها معاف شده باشد در تحقیقات به اثبات نرسیده است.
دادستان تبریز تصریح کرد: اساسا این نسخه توسط یکی از آشنایان این پزشک در فضای مجازی منتشر شده که این فرد نیز از ماهیت موضوع در زمان انتشار آن خبر نداشته است. قاضی خلیل‌الهی در پاسخ به سوالی مبنی بر این‌که آیا مسمومیت و فوت به دلیل مصرف غذای نذری در این پرونده به اثبات رسیده است یا خیر؟ گفت: اساسا موضوع مسمومیت با غذای نذری در این پرونده صد‌درصد منتفی است و به هیچ وجه موضوع غذای نذری مطرح نبوده است.
وی با بیان این‌که غذاها از یکی از رستوران‌های تبریز خریداری شده است، تأکید کرد: هم تحقیقات کارآگاه‌ها و هم تحقیقات بازپرس پرونده حکایت از این داشت که اساسا موضوع غذای نذری نمی‌تواند مطرح شود.
قاضی خلیل‌الهی تصریح کرد: خوشبختانه در جریان تحقیقات، محل این غذاخوری شناسایی و با بررسی محتوای دوربین‌های حاضر در محل، نحوه خرید غذا مشخص شده است. دادستان تبریز با بیان این‌که خود این پزشک نیز تأیید کرده که اصلا بحث غذای نذری در کار نبوده است، خاطرنشان کرد: ابعاد دیگر این پرونده در چند روز آینده و از سوی دستگاه قضائی این استان منتشر خواهد شد. دکتر شادنیا متخصص سم شناسی در ارتباط با سم فسفین به خبرنگار ما گفت:  سم فسفین در واقع به صورت فسفات روی یا فسفات آلومینیوم در مرگ موش یا قرص برنج استفاده می شود که در اثر فعل و انفعالات شیمیایی به صورت گاز سمی فسفین باعث مسمومسیت می شود. در واقع کسی نمی‌تواند سم فسفین را خریداری کند  و باید قرص برنج یا مرگ موش را بخرد تا با استفاده از آن غذایی را آلوده کند.  این دوماده در بسیاری از عطاری ها ، داروخانه ها و فروشگاه‌ها   وجود دارد.  

5 کشته و 15 زخمی در یک  تصادف
برخورد دو خودروی سواری و یک دستگاه مینی‌بوس درمحور بوکان به میاندوآب 5 کشته و 15 مصدوم برجای گذاشت. برخورد خودروی سواری پیکان و پژو 405 با یک مینی‌بوس، 5 سرنشین سواری پیکان را به کام مرگ فرستاد. آتش‌نشانان شهرستان‌های میاندوآب و بوکان درتلاش دوساعته محل حادثه را ایمن‌سازی و مصدومان را ازخودروها خارج کردند. مصدومان این تصادف توسط امدادگران به بیمارستان بوکان منتقل شدند. سرگرد شکری فرمانده پلیس راه میاندوآب، انحراف به چپ سواری پیکان و برخورد با مینی‌بوس را علت بروز این سانحه اعلام کرد.

 


تعداد بازدید :  211