شماره ۹۸۲ | ۱۳۹۵ سه شنبه ۱۱ آبان
صفحه را ببند
به خانواده آماده درمخاطرات بپیوندیم
کیف اضطراری چیست؟

بعد از وقوع حادثه یا بحران‌، خانواده‌ها به ناچار ‌مدتی فقط به امکانات خودشان اتکا دارند. این به آن معنی است که خوراک، آب و سایر ملزومات زندگی را به ‌اندازه کافی به مدت حداقل سه روز از قبل ذخیره کرده‌اند. امدادگران و مقامات محلی بعد از وقوع بحران یا حادثه درمحل حضور پیدا خواهند کرد، اما این حضور فوری نبوده و شامل حال همه نیز نخواهد شد. امکان دارد که چند ساعت یا حتی چند روز بعد، کمک به افراد حادثه‌دیده برسد.  خدمات اساسی نظیر برق‌، گاز‌، آب‌، فاضلاب و تلفن‌، ممکن است چند روز یا حتی یک هفته یا بیشتر قطع شوند. افراد ممکن است ناچار شوند به دفعات محل سکونت یا کار خود را ترک کرده و امکانات ضروری را با خود همراه ببرند. ممکن است فرصت خرید یا پیداکردن لوازم ضروری پیدا نشود. کیف اضطراری خانواده حاوی مجموعه‌ای از نیازهای اساسی است که اعضای خانواده به هنگام وقوع بحران به آن‌ احتیاج دارند.
محل کیف اضطراری
از آنجایی ‌که معلوم نیست ‌هنگام وقوع حادثه کجا باشید، لازم است هم درخانه‌، هم درمحل کار و هم در خودروی شخصی، کیف اضطراری را به همراه داشته باشید. کیف اضطراری باید حاوی مواد خوراکی‌، آب و سایر ملزومات برای حداقل سه روز نیاز ضروری اعضای خانواده باشد. کیف اضطراری ‌باید درجای مخصوصی نگهداری شود، طوری که به هنگام ترک خانه بتوان آن را سریعا به همراه خود برد. باید همه اعضای خانواده محل آن را بدانند. می‌توان امکانات داخل کیف اضطراری را برای تأمین نیازها تا بیش از دوهفته افزایش داد. کیف اضطراری محل کار باید طوری باشد که بتوان به هنگام فرار‌، آن را سریعا برداشت و با خود برد. در این کیف اضطراری ‌نیز باید مواد خوراکی و آب به‌ اندازه کافی وجود داشته باشد. لازم است در محل کار یک جفت کفش کتانی نیز نگهداری کرد تا درصورت نیاز به پیاده‌روی طولانی بتوان از آنها استفاده کرد. تهیه کیف اضطراری ‌مخصوص خودرو نیز برای مواقعی که درحین مسافرت دچار مشکل می‌شوید، ضرورت دارد. در این کیف نیز باید مواد خوراکی‌، آب‌، کمک‌های اولیه‌، طناب و نیازمندی‌های فصل وجود داشته باشند.
حفظ و نگهداری کیف اضطراری
نگهداری کیف اضطراری به ‌اندازه تهیه و تدارک آن دارای اهمیت است. به ‌این چند توصیه در مورد نگهداری امکانات داخل کیف درشرایط مناسب توجه شود:  
  مواد کنسروشده ‌درجای خشک و خنک نگهداری شوند.
  مواد خوراکی بسته‌بندی شده درظروف فلزی یا پلاستیکی کاملا دربسته نگهداری شوند. با این کار هم از دسترسی حیوانات خانگی به آنها جلوگیری می‌شود و هم دوام بیشتری پیدا می‌کنند.
  ظروف حاوی مواد خوراکی کنسروشده که بادکرده‌، تورفتگی یا خوردگی دارد را باید دور ریخت.
  قبل از آن‌که مواد خوراکی فاسد شوند، باید آنها را مصرف کرد و به جای آنها مواد تازه قرار داد.
  امکانات جدید را ‌باید دربخش عقب کیف و امکانات قدیمی را در بخش جلوی آن قرار داد. باید همه ظروف حاوی مواد خوراکی تاریخ داشته باشند‌.
  باید هرساله درمورد نیازهای جدید خانواده فکر شود، چون این نیازها ممکن است تغییر پیدا کنند.


تعداد بازدید :  454