شماره ۸۴۰ | ۱۳۹۵ چهارشنبه ۱۵ ارديبهشت
صفحه را ببند
پرسه در بازار

فروش موبایل توسط تعمیرکاران غیرقانونی است

ابراهیم درستی  رئیس اتحادیه فروشندگان لوازم صوتی و تصویری، تلفن‌همراه و لوازم جانبی بر ضرورت ارایه گارانتی مناسب توسط شرکت‌های واردکننده گوشی تلفن‌همراه تأکید کرد. او در پاسخ به نارضایتی برخی خریداران از واحدهای صنفی فروش موبایل مبنی بر ارایه گوشی دست دوم به جای گوشی نو توضیح داد: تعمیرکاران گوشی تلفن‌همراه نباید اقدام به فروش موبایل کنند، چون این کار غیرقانونی و تخلف است و ممکن است این شبهه بین خریداران ایجاد شود که گوشی دست دوم به جای گوشی نو به مشتری ارایه می‌شود. او افزود: یکی از مشکلات ما فعالیت و تداخل واحدهای صنفی دیگر در فروش موبایل است؛ به‌عنوان مثال صنف تعمیرکاران موبایل که زیرمجموعه اتحادیه مخابراتی هستند، اقدام به فروش موبایل نیز می‌کنند. درستی درعین ‌حال تأکید کرد: البته برخی تخلفاتی که در واحدهای فروش موبایل صورت می‌گیرد، مربوط به واحدهای بدون پروانه است که با آنها برخورد می‌کنیم و از طرفی ساماندهی آنها از مهم‌ترین اقدامات و برنامه‌های مهم محسوب می‌شود.

افزایش 20‌درصدی قیمت نان صنعتی منتفی شد
مهدی خان‌محمدی رئیس انجمن نان صنعتی استان تهران با بیان این‌که نان صنعتی ارزان نمی‌شود، گفت: اگرچه قیمت آرد کاهش یافته، اما به دلیل افزایش سایر هزینه‌ها امکان کاهش قیمت نان صنعتی وجود ندارد. او توضیح داد: تاکنون هر کیلوگرم آرد به واحدهای تولید‌کننده نان صنعتی با قیمت 1400تومان عرضه می‌شد که قرار است درتحویل جدید آرد به واحدهای نانوایی‌ صنعتی، این قیمت کاهش یابد و به 1170تومان برسد. او با بیان این‌که درتحویل جدید گندم به نانوایی‌های صنعتی، گندم با قیمت کمتری به واحدها تحویل داده می‌شود، اظهار کرد: نانوایی‌ها گندم را به کارخانجات آرد تحویل می‌دهند و آرد را با قیمت هرکیلو 1170تومان تحویل می‌گیرند. به این ترتیب قیمت هر کیلوگرم آرد 20‌درصد کاهش یافته است اما به دنبال افزایش سایر هزینه‌ها در ‌سال جاری نمی‌توان قیمت نان صنعتی را ارزان‌ کرد.

مصرف سوسیس و کالباس به نصف رسید
محمد موسوی مدیرعامل شرکت تعاونی تولیدکنندگان فرآورده‌های گوشتی ایران با اشاره به تعطیلی ۱۵۰واحد تولیدی فرآورده‌های گوشتی در دو‌سال اخیر گفت: تبلیغات منفی علیه صنعت فرآورده‌های گوشتی باعث کاهش تقاضا شده، ضمن این‌که هزینه‌های تولید افزایش داشته و تولید فرآورده گوشتی گران تمام می‌شود اما قدرت خرید مردم کاهش داشته است. او ادامه داد: درحال حاضر گوشت مورد نیاز برای استفاده در این صنعت به اندازه کافی موجود نیست و هزینه تأمین آن بالاست. درعین ‌حال هزینه واردات نیز افزایش داشته و همین مسأله به افزایش هزینه‌ها دامن زده است. موسوی همچنین توضیح داد: میانگین مصرف فرآورده‌های گوشتی اعم از برگرها، سوسیس و کالباس از 6.5کیلو در‌ سال 92 به 3 کیلو در ‌سال 93 رسیده و اگر هرچه سریع‌تر به مشکلات این صنف رسیدگی نشود، تعطیلی واحدها ادامه‌دار خواهد شد.


تعداد بازدید :  146