یک مطالعه جدید نشان میدهد اسفناج با مهار حدود 95درصد اشتهای غذایی، میتواند بهعنوان جدیدترین مولفه کاهش وزن مورد استفاده قرار گیرد.
به گزارش هلث، دانشمندان دانشگاه «لوند» در سوئد در مطالعهای متوجه شدند که عصاره اسفناج حاوی یک غشای برگ سبز به نام thylakoids است که حدود 43درصد به کاهش وزن کمک میکند.
یافتههای این مطالعه نتیجه تجزیه و تحلیل بررسی روی 38 زن دارای اضافه وزن است.
هوسهای غذایی معمولا در مورد غذاهای ناسالم مانند شیرینی و فستفودها صورت میگیرد.
این مطالعه نشان میدهد مصرف thylakoids موجب افزایش تولید هورمون سیری و سرکوب هورمون گرسنگی میشود که این به کنترل بهتر اشتها، عادتهای غذایی سالم و کاهش وزن منجر میشود.
پروفسور «کارلوت آلبرتسون» که در انجام این مطالعه همکاری داشت، گفت: تجزیه و تحلیلهای ما نشان میدهد مصرف یک نوشیدنی حاوی thylakoids قبل از صبحانه موجب کاهش هوسهای غذایی و باعث میشود که انسان در طول روز احساس رضایت بیشتری از غذا خوردن خود داشته باشد.