برخی مواد غذایی آنتیاکسیدان بیشتری نسبت به بقیه غذاها دارند که تاثیری بیشتری در جوان ماندن بدن دارند.
در برابر پیری بدن انسان، مواد غذاییای مانند گیاهان، ادویهجات و میوههایی با خواص آنتیاکسیدانی زیاد وجود دارند که در صورت رعایت رژیم غذایی مفید هستند. برخی مواد غذایی سرشار از آنتیاکسیدان هستند که بهتر است آنها را بشناسیم تا بدنی جوان داشته باشیم؛ این مواد غذایی به غیراز خاصیت مقابله با پیری برای سلامت بدن نیز مفید هستند. آنتیاکسیدانها موادی هستند که با رادیکالهای آزاد در سلولها مبارزه میکنند و نقش مهمی در سلامت انسان و حتی پیشگیری از سرطان دارند.
کدام مواد غذایی آنتیاکسیدان
بیشتری دارند؟
مهمترین آنها چای و زنجبیل است و بقیه این مواد غذایی مانند آلو، کشمش، توتسیاه، توتفرنگی، گیلاس، کیوی، گریپفروت، سیر، کلم بروکلی، کلم بروکسل، چغندر، فلفل قرمز، پیاز، ترشی جات، جوز و وانیل سرشار از آنتیاکسیدان هستند.