شماره ۳۳۷ | ۱۳۹۳ چهارشنبه ۱ مرداد
صفحه را ببند
کاهش بیماری‌های قلبی با خوردن آجیل

در گزارش جدید مجله آمریکایی «تغذیه پزشکی» تأکید شد که مصرف روزانه آجیل در کاهش چشمگیر خطر بروز بیماری‌های قلبی موثر است.  
متخصصان چینی و آمریکایی دریافتند، جایگزین کردن آجیل با مواد قندی و دیگر خوراکی‌های ناسالم خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی- عروقی را تا حدود 30‌درصد کاهش می‌دهد.  
این متـخصصان مـی‌گویند: مطـالعات اپیدمیولوژیک نشان‌دهنده ارتباط معکوس بین مصرف آجیل و خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی- عروقی، دیابت و دیگر عوامل مرتبط با مرگ‌ومیر زودرس است اما با این حال هنوز نتایج به دست آمده در این مطالعات منسجم نیستند.  
به گفته متخصصان، مصرف آجیل به‌طور معکوس با ابتلا به بیماری شریان‌های کرونری و مجموع بیماری‌های قلبی- عروقی مرتبط است هرچند در این مطالعه آشکار شد که این ارتباط با دیابت و سکته‌مغزی چندان قابل‌توجه نیست. در این بررسی اطلاعات مرتبط با 18 مطالعه مختلف مورد بازبینی قرار گرفت که شامل 12‌هزار مورد ابتلا به دیابت نوع2، 15‌هزار مورد بیماری قلبی و 50‌هزار مورد مرگ‌ومیر زودرس بود.  
به گزارش ساینس‌ ورلد ریپورت، این متخصصان تأکید کردند: ‌ مصرف آجیل با کاهش 30‌درصدی ابتلا به بیماری قلبی و کاهش 17‌درصدی نرخ کلی مرگ‌ومیر درمیان مصرف‌کنندگان روزانه این ماده خوراکی همراه  است.


تعداد بازدید :  64