شماره ۳۷۵ | ۱۳۹۳ سه شنبه ۱۸ شهريور
صفحه را ببند
نان و برنج تیره بخورید

|  لیلا رضازاده  |   کارشناس تغذیه   |  
 بهتر است از نان و برنج‌های تیره سبوس‌دار استفاده شود.  
مواد غذایی گروه کربوهیدرات ازجمله نان و برنج هرچه رنگ تیره‌تری داشته باشند، حاوی سبوس بیشتری هستند.  
احساس سیری یکی از فواید سبوس است که باعث می‌شود فرد کمتر غذا مصرف کرده و دچار افزایش وزن، چربی، کلسترول و قند خون نشود.  
کربوهیدرات‌های حاوی سبوس پس از مصرف، قند خون را آهسته بالا می‌برند؛ این درحالیست که نان و برنج سفید به صورتی سریع قندخون را افزایش می‌دهند. بر این اساس مصرف کربوهیدرات‌های تیره و حاوی سبوس برای افراد دیابتی بسیار مفید است.  
نقش فیبر موجود در سبوس در پیشگیری از یبوست نیز حایزاهمیت است. توصیه می‌شود افراد نان‌های تیره ازجمله نان سنگک و جو که سبوس بیشتری دارند، استفاده کنند.  

 


تعداد بازدید :  107