شماره ۳۶۸ | ۱۳۹۳ دوشنبه ۱۰ شهريور
صفحه را ببند
تشدید علایم «ام اس» با نمک

به گفته پزشکان، عامل تغذیه نقش اصلی را در کنترل علایم و جلوگیری از پیشرفت بیماری «ام اس» همچون دیگر بیماری‌های مزمن بازی می‌کند.  


پزشکان به مبتلایان بیماری «ام اس» توصیه می‌کنند تا به رژیم‌های غذایی حاوی مقدار پایینی چربی‌های اشباع شده و سرشار از اسیدهای چرب امگا 3 رو آورند و میزان ویتامین D بدنشان را در سطح بالا نگه دارند.   همچنین طبق نتایج به‌دست آمده از یک مطالعه جدید در بوئنوس آیرس، رژیم‌های غذایی حاوی میزان بالایی نمک می‌تواند در پیشرفت بیماری «ام اس» موثر باشد.   در این بررسی دکتر «مائوریکیو فارز» محقق ارشد این مطالعه به همراه یک گروه تحقیقاتی به بررسی تأثیر نمک مصرفی بر وضع بیماری 70 مبتلا به «ام اس» پرداخته و نمونه‌های ادرار و خون آنان را آزمایش کردند. این محققان در آزمایش‌های انجام گرفته دریافتند: سطح بالای مصرف نمک در این بیماران با شدت گرفتن علایم بیماری «ام‌اس» در آنان مرتبط است به گونه‌ای که بررسی اسکن مغزی بیماران حاکی از آن بود مصرف بیشتر نمک احتمال پیشرفت این بیماری را بیش از 3 برابر در آنان افزایش می‌دهد.   طبق اعلام انجمن ملی «ام اس»، بیش از دو‌میلیون نفر در سراسر جهان به بیماری «ام اس» مبتلا هستند. همچنین بیشتر مبتلایان به این بیماری در سنین 20 تا 50 سالگی هستند هرچند احتمال بروز آن در افراد جوان‌تر و مسن‌تر نیز وجود دارد. به گزارش مدیکال دیلی، اگرچه دلیل اصلی بیماری «ام اس» مشخص نیست، اما پزشکان معتقدند فاکتورهای متعددی همچون ژنتیک، واکنش‌ها در سیستم ایمنی و احتمال وجود عامل عفونی در ابتلا به این بیماری نقش دارند. 


تعداد بازدید :  178