همه ما میدانیم مصرف رشته فرنگی برای سلامتی خوب نیست و هماکنون دانشمندان دریافتند مصرف بیش از اندازه رشته موجب افزایش خطر سندرم قلبی بهویژه در
زنان میشود.
هیون جون شین از محققان این تحقیق اظهار کرد: چون ارتباط مصرف رشته و سندرم متابولیک در کشورهای آسیایی بهطور گسترده مورد بررسی قرار نگرفته بود، تصمیم گرفتم در این مورد بیشتر تحقیق کنم. محققان کرهجنوبی تاثیرات مصرف رشته بر سلامت انسان را با استفاده از مصرف سرانه رشته کشورها مورد بررسی قرار دادند. در سالهای اخیر مشکلات سلامت افراد ازجمله بیماریهای قلبی و اضافهوزن در نواحی پرمصرف افزایش یافته است. در پایان محققان دریافتند خوردن رشته دوبار یا بیش از آن در هفته با سندرم قلبی مرتبط است و خوردن بیش از اندازه آن موجب ابتلا به بیماریهای قلبی، دیابت و سکته مغزی میشود که این موارد در زنان شایعتر است. دلیل شایع بودن این بیماریها در زنان به دلیل مصرف رشته، ناشی از تفاوت بیولوژیکی زنان نسبت به مردان است. در رشته، میزان قابلتوجهی بیسفنول BPAوجود دارد که موجب اختلال در هورمون استروژن میشود.
نتایج این تحقیق در نشریه تغذیه منتشر
شده است.