شماره ۳۶۱ | ۱۳۹۳ يکشنبه ۲ شهريور
صفحه را ببند
فهرست ضدسرطان‌های خوراکی

محققان موسسه سرطان آمریکا فهرست مواد غذایی را که خواص ضدسرطانی دارند،
 اعلام کردند.
به گزارش رویترز به نقل از سازمان بهداشت جهانی، برخی از افراد متاسفانه از نظر ژنتیکی مستعد ابتلا به سرطان هستند ولی شیوه صحیح زندگی و تغذیه نقش مهمی در جلوگیری از بروز این عارضه دارد.  
سرطان یکی از مهم‌ترین علل مرگ‌ومیر در سراسر جهان محسوب می‌شود؛ به گونه‌ای که طبق آمارگیری این سازمان بین‌المللی،6/7‌میلیون مرگ‌ومیر به دلیل سرطان در ‌سال 2008 گزارش شده است که 13‌درصد از کل آمار مرگ‌ومیر در آن ‌سال است.  
مهمترین عوامل افزایش سرطان و مرگ‌ومیر ناشی از آن در دنیا، شیوه زندگی غلط، چاقی و سیگار  است.  
علاوه بر آن عدم فعالیت بدنی، استرس و عدم مصرف میوه و سبزیجات نیز افزایش این بیماری کشنده را دامن می‌زند.  
در این میان، سرطان ریه بیشترین آمار را به خود اختصاص داده است؛ از بین 14‌میلیون سرطان گزارش شده، 8/1 مورد مربوط به ریه است که حدود 13‌درصد از کل برآورد می‌شود. آمار بعدی به ترتیب مربوط به سرطان‌های معده، کبد، روده بزرگ و سینه است.  
آمار سرطان سینه و مرگ‌ومیر ناشی از آن نیز تکان دهنده است.  میزان این بیماری از‌سال 2008 تاکنون افزایش چشمگیری داشته است و شایع‌ترین سرطان در 140 کشور جهان
 محسوب می‌شود.  
طبق پیش‌بینی سازمان جهان بهداشت، شمار مبتلایان به سرطان در‌سال 2025، به بیش از 19‌میلیون نفر خواهد رسید.  
صرف‌نظر از این‌که سرطان به دلایل ژنتیکی یا شیوه نادرست زندگی رخ می‌دهد، یک راه ساده برای پیشگیری از آن وجود دارد و آن چیزی جز مصرف مواد غذایی مفید نیست. محققان فهرستی از مواد غذایی موثر در پیشگیری از انواع سرطان ارایه کرده‌اند. مواد غذایی ضدسرطان عبارتند از:  
*انواع توت، سبزیجاتی که برگ سبز تیره دارند، سیر، انگور، آب‌انگور، چای سبز، گوجه‌فرنگی، انواع حبوبات (شامل لوبیا، نخود‌فرنگی، عدس)، سیب، زغال‌اخته، کلم‌بروکلی، گیلاس، قهوه، سویا،
گردو ، غلات ، کدوحلوایی ، هویج، فلفل تند، مرکبات، قارچ، آجیل، پیاز، انار، اسفناج، سیب زمینی، هندوانه و خربزه، گریپ‌فروت، کدو
مصرف این مواد غذایی نیاز بدن به انواع مواد معدنی و ویتامین‌ها را رفع می‌کنند.

 


تعداد بازدید :  191