شماره ۵۹۴ | ۱۳۹۴ دوشنبه ۱ تير
صفحه را ببند
چگونه دور از خانواده در ماه رمضان شاد باشیم؟

ماه مبارک رمضان برای بسیاری از مسلمانان ماه خانواده است. با خانواده خود سحری می‌خورید، نماز می‌خوانید، دعا می‌کنید، افطار می‌کنید و... اما اگر از خانواده‌تان دور باشید چه؟
تنهایی در یک آپارتمان از خواب بیدار شوید، تنهایی سحری بخورید و حتی گاهی نتوانید برای سحری بیدار شوید و... اینها واقعیت‌های تلخی هستند که یک مسلمان تنها در ماه مبارک رمضان می‌تواند با آنها روبه‌رو شود. اما راه‌هایی وجود دارد که می‌توانید اوقات تنهایی‌تان را در ماه مبارک رمضان به لحظات دلچسبی تبدیل کنید:  
ایجاد حلقه تلفنی برای سحر
می‌توانید با دوستانتان (حتی دوستان اینترنتی‌تان) قرار بگذارید که همدیگر را برای سحری بیدار کنید. می‌توانید با استفاده از جملات بامزه هنگام صحبت، صبح خود و دوستانتان را کمی هیجان‌انگیز کنید!
دعوت مردم برای افطار
از دیگران دعوت کنید که میهمان شما برای افطار باشند. حتی اگر دستپخت خوبی ندارید می‌توانید پیتزا سفارش دهید. غذا مهم نیست؛ مهم رحمت و برکت و پاداش معنوی این میهمانی است. سعی کنید کسانی را که از خانواده‌شان دور هستند برای دادن افطاری در اولویت قرار دهید.
شرکت در مسجد محلی
فرقی نمی‌کند که اکثریت مسلمانان این مسجد چه مذهبی دارند. مهم این است که همه با هم برادر و خواهر هستیم. بی‌شک نماز جماعت با دیگر مسلمانان تأثیر بسیار زیادی در روحیه و نشاط شما در ماه رمضان خواهد داشت. در مساجد می‌توانید دوستان جدیدی نیز بیابید.
قرائت و حفظ قرآن
اغلب موقعی که تنها هستیم، خودمان را با تلویزیون یا رادیو سرگرم می‌کنیم. در ماه رمضان خواندن قرآن علاوه‌بر این‌که می‌تواند بخشی از زمان تنهایی شما را پرکند، همچنین پاداش آن بسیار بیشتر از خواندن قرآن در دیگر ماه‌ها است. همین‌طور می‌توانید فایل‌های صوتی قاریان برجسته را تهیه کنید و به آنها گوش دهید. سعی کنید در ماه مبارک رمضان بخشی از قرآن (مثلا بخش ۳۰) را حفظ کنید.
 وقت گذاشتن برای دیگران
آیا فرد تازه‌واردی در مدرسه یا محل کار شما هست؟ آیا از دوستانتان که در نزدیکی شما زندگی می‌کنند، کسی با همسرش مشکلی دارد؟ آیا کسی را می‌‌شناسید که مشکلات مالی داشته باشد؟ در ماه رمضان سعی کنیم سخاوتمندانه و با مهربانی به دیگران کمک کنیم. اجازه ندهید این فرصت‌های کوچک برای به‌دست آوردن موهبت‌های بزرگ الهی ازدست بروند.
انتخاب و دنبال‌کردن اهداف
در ماه مبارک رمضان
حداقل سه هدف برای پیگیری در این ماه مبارک انتخاب کنید. مثلا این‌که با یک عادت بد مقابله کنید یا این‌که یک کار خوب را همیشه انجام دهید. این کار به شما کمک می‌کند تا برای بهترشدن در این ماه تمرکز و تلاش کنید. معمولا ایجاد یک عادت خوب ۲۱روز طول می‌کشد؛ ما ۳۰ روز وقت داریم. چرا با برگزیدن خوبی‌ها بهترین   نباشیم؟


تعداد بازدید :  171