شماره ۵۸۰ | ۱۳۹۴ شنبه ۱۶ خرداد
صفحه را ببند
رئیس سازمان غذا و دارو خبر داد:
کیفیت نان ارتقا می‌یابد

شهروند| رئیس سازمان غذا و دارو از ارتقای کیفیت نان در‌ سال جاری خبر داد. رسول دیناروند با اعلام این خبر، یکی از دشواری‌های برنامه ارتقای کیفیت نان را علاقه زیاد مردم به نان سنتی اعلام کرد: « حدود 12‌سالی می‌شود که سیاست دولت در راستای توسعه نان صنعتی قرار گرفته است، بررسی‌ها نشان می‌دهد کیفیت نان صنعتی بهتر و ضایعاتش نیز کمتر از نان سنتی است و این نان برای سلامت مردم بهتر است اما به همان دلیل که گفته شد موفقیت چندانی در این خصوص حاصل نشد از این رو به این نتیجه رسیدیم که باید نان‌های سنتی را اصلاح کنیم.» رئیس سازمان غذا و دارو با بیان این‌که کمیته‌ای متشکل از دست‌اندرکاران این حوزه اعم از نانواهای سنتی، سندیکا و اصناف مربوطه و چهره‌های دانشگاهی و علمی‌ به همین منظور تشکیل داده‌ایم، ادامه داد: «قرار است از بین موضوعات مطالعه شده، طرحی استخراج شود و در شورایعالی سلامت غذایی که به ریاست روحانی تشکیل می‌شود به‌عنوان مصوبه نهایی ارتقای کیفیت نان مورد استفاده عملیاتی قرار گیرد.» دیناروند افزود: « با یک برنامه 5 ساله، شیوه پخت نان را تغییر داده و نظارت‌ها را نیز گسترش می‌دهیم؛ افزایش کیفیت آرد، حذف کامل جوش شیرین، جلوگیری از حرارت مستقیمی که به نان می‌رسد، کنترل دمای پخت خارج از اندازه مجاز، باقی‌مانده سوخت فسیلی روی نان و افزایش زمان برای ور آمدن خمیر در نظر گرفته می‌شود، مهم‌تر از همه درباره نمک بیش از حدی که در نان و ایرادهای دیگری که در این فرآورده‌ها وجود دارد بازنگری‌هایی صورت می‌گیرد.»

 


تعداد بازدید :  233