شهروند| براساس گزارش بانک مرکزی، نرخ لبنیات در یکسال اخیر 13.8درصد، برنج ۸.۲ درصد، حبوب 6.2درصد، میوههای تازه ۵۹.۳ درصد، گوشت قرمز 6.8درصد، قند و شکر ۵.۴درصد و چای ۸.۳درصد افزایش یافته است. بانک مرکزی گزارش هفتگی متوسط قیمت خردهفروشی برخی از مواد خوراکی در تهران در هفته منتهی به ۱۱/۲/۱۳۹۴ را منتشر کرد که براساس آن نرخ دو گروه مواد غذایی و میوههای تازه افزایش، نرخ ۸ گروه مواد خوراکی کاهش و نرخ یک گروه هم ثابت اعلام شد. دراین گزارش نرخ ۳۹ قلم کالا در ۱۱ گروه مواد خوراکی اعلام شده است که براساس آن نرخ گروه موادخوراکی لبنیات و میوههای تازه افزایش، قیمت تخممرغ، برنج، حبوب، سبزیهای تازه، گوشت قرمز، گوشت مرغ، قند و شکر و روغن نباتی کاهش یافته و نرخ چای ثابت مانده است. در هفته مورد گزارش، در گروه لبنیات قیمت شیر پاستوریزه نسبت به هفته قبل معادل ۱.۴درصد افزایش داشت و بهای سایر اقلام این گروه بدون تغییر بود. قیمت تخممرغ معادل ۵.۳درصد کاهش یافت و شانهای ۶۶۰۰۰ الی ۹۰۰۰۰ریال فروش میرفت. میوهفروشیهای سطح شهر اقلام میوه و سبزی تازه را عرضه میکردند که در گروه میوههای تازه قیمت سیب قرمز و سیب زرد تخم لبنان هر یک معادل ۰.۳درصد کاهش ولی بهای سایر اقلام این گروه بین ۰.۳درصد تا ۱۷.۲درصد افزایش داشت. براساس گزارش بانک مرکزی نرخ لبنیات در هفته گذشته نسبت به هفته مشابه سال قبل ۱۳.۸درصد، برنج ۸.۲درصد، حبوب ۶.۲درصد، میوههای تازه ۵۹.۳درصد، گوشت قرمز ۶.۸ درصد، قند و شکر ۵.۴درصد و چای ۸.۳درصد مواجه شده است. همچنین نرخ تخممرغ ۴.۷درصد، سبزیهای تازه ۶.۵درصد، گوشت مرغ ۱۴.۲درصد و روغن نباتی ۰.۱درصد کاهش یافته است. در بین میوهها نرخ پرتقال درجه یک در هفته مورد گزارش نسبت به هفته مشابه سال قبل با ۱۳۳.۵درصد افزایش در صدر افزایش قیمتها قرار گرفت.