شماره ۳۵۲ | ۱۳۹۳ چهارشنبه ۲۲ مرداد
صفحه را ببند
آسپرین خطر ابتلا به سرطان را کاهش می‌دهد

محققان در آخرین تحقیقات خود دریافتند که مصرف آسپرین از سرطان جلوگیری می‌کند.
براساس آخرین تحقیقات، مصرف روزانه آسپرین به‌طور قابل‌توجهی در کاهش خطرات ناشی از مرگ‌ومیر بیماری‌های روده،‌ معده و سرطان مری حایز اهمیت است.  تحقیقات نشان داد که مصرف آسپرین به‌مدت 10 سال می‌تواند موارد سرطان روده را حدود 35درصد بهبود بخشد و این بیماری را تا 40درصد کاهش دهد.
با توجه به نتایج تحقیقات،‌ میزان سرطان مری و معده تا 30درصد کاهش یافته و میزان مرگ‌ومیر ناشی از این سرطان از 35 به 50درصد کاهش یافته است.  پروفسور «جک کوزیک»، ‌رئیس مرکز پیشگیری از سرطان در دانشگاه کوئین‌مری لندن گفت:‌ این تحقیقات به ما نشان داد که اگر هر شخصی از بین گروه سنی 50 تا 65 سال خوردن آسپرین روزانه را به مدت 10 سال آغاز کند، تعداد سرطان، سکته مغزی و حملات قلبی به طور کلی به میزان 9 درصد در مردان و حدود 7درصد در زنان کاهش می‌یابد.


تعداد بازدید :  101