شماره ۳۱۶۲ | ۱۴۰۳ شنبه ۲۴ شهريور
صفحه را ببند
رئیس جمعیت هلال احمر در یادواره ۱۱۹ شهید امدادگر دفاع مقدس و شهدای مقاومت:
شهدای امدادگر الگوی جوانان هلال‌احمر هستند

رئیس جمعیت هلال احمر در یادواره ۱۱۹ شهید امدادگر دفاع مقدس و شهدای مقاومت استان کرمان، هدف از برگزاری چنین یادواره‌هایی را انتقال روحیات شهدا به نسل آینده عنوان کرد.
پیرحسین کولیوند در نخستین کنگره ۱۱۹ شهید امدادگر دفاع مقدس و مقاومت استان کرمان (سرو سرخ) اظهار داشت: در هفته بسیج، یادواره ملی ۲۵۰۰ شهید امدادگر و مقاومت کشور در تهران برگزار خواهد شد.
وی با اشاره به رشادت‌ها و ایثارگری‌های شهدا عنوان کرد: شهادت، برترین نوع فداکاری است و انسان‌های مومنان، مردانه در این راه رفتند و شهید شدند.
به گفته رئیس جمعیت هلال احمر، روحیه فداکاری، ایثار، از خودگذشتگی، حفظ حرمت‌ها و تقوی پیشه کردن که از روحیات شهدا بوده است را باید به جوانان منتقل کنیم و یکی از راه‌های آن، برگزاری چنین کنگره‌هایی است.
کولیوند با بیان اینکه با توجه به فداکاری‌های دوران دفاع مقدس، امروز با اقتدار ایستاده‌ایم، افزود: کرمان پایتخت جبهه مقاومت به شمار می‌آید و این باعث افتخار است.
وی در ادامه با اشاره به اینکه امدادگران هلال‌احمر در دوران دفاع مقدس برای انتقال رزمندگان مجروح به پشت جبهه‌ها و بیمارستان‌ها از هر وسیله‌ای ازجمله بالگرد، قطار، و هواپیما استفاده کردند، ادامه داد: امدادگران ما در آن دوران، رکورد انتقال مجروحان را شکستند.
کولیوند با تاکید بر نقش غیرقابل انکار بانوان امدادگر در دوران دفاع مقدس گفت: بانوان در قالب پزشک، پرستار و امدادگر، نقش آموزش رزمندگان، سازماندهی و جست‌وجوی مفقودین را برعهده داشتند.
رئیس جمعیت هلال احمر افزود: امدادگران هلال‌احمر در دوران دفاع مقدس، در آماده‌سازی اردوگاه‌های آوارگان جنگی و بازگشت اسرا به کشور و شناسایی خانواده‌های اسرا و مفقودان نقش پررنگی ایفا کردند.
وی با بیان اینکه واقعیت امروز این است که شهدا و خانواده شهدا و جانبازان، الگوی امدادگران و جوانان امروز ما محسوب می‌شوند، تصریح کرد: امروز سه میلیون داوطلب داریم که ۱۴۰ هزار نفر از آن‌ها جوان نخبه هستند.

هلال‌احمر در همه سختی‌ها به میدان خدمت می‌آید
همچنین مسئول موسسه بهداری رزمی دفاع مقدس و مقاومت گفت: جمعیت هلال احمر در دوران دفاع مقدس در جایگاه‌های مختلف خدمت‌رسانی می‌کرد و اکنون نیز در سنگر خدمت و در تمام سختی‌ها به مردم کمک می‌کند.
سردار نصرالله فتحیان اظهار کرد: جوانان کرمانی به فرمان امام راحل در اول انقلاب دور یک جوان(حاج قاسم سلیمانی) جمع شدند، یک گروهان تشکیل دادند و به مرور این گروهان به لشکر ثارالله تبدیل شد و این لشکر در ۲۰ عملیات بزرگ و سرنوشت‌ساز حضور پیدا کرد و خط‌شکن‌ترین لشکر شد.
به گفته وی، در طول هشت سال حدود ۱۵۰ هزار نفر کرمانی در این لشکر حضور داشتند و سرمایه عظیمی‌برای استان کرمان شدند و ۶۵۰۰ نفر آنها به شهادت رسیدند. همچنین از استان‌های هرمزگان و سیستان و بلوچستان نیز به حاج قاسم سلیمانی پیوستند.
مسئول موسسه بهداری رزمی دفاع مقدس و مقاومت افزود: در دوران دفاع مقدس ۱۵۰۰ از جوانان استان هرمزگان و ۲۰۰۰ نفر از جوانان سیستان و بلوچستان و ۶۵۰۰ نفر از جوانان کرمانی که در مجموع حدود ۱۰ هزار و ۵۰۰ نفر هستند، در رکاب حاج قاسم سلیمانی شهید و فدای رهبر شدند و اکنون کرمان پایگاه مقاومت جهان اسلام شده است.
به گفته فتحیان، بیش از ۱۰ هزار نیروی امدادگر، پزشک و جراح در دوران دفاع مقدس در لشکر ثارالله همکاری داشتند و هیچگاه لشکر ثارالله استان کرمان با کمبود پزشک و آمبولانس و امدادگر مواجه نبود.
وی اظهار کرد: یکی از سرمایه‌های دنیا و آخرت جمعیت هلال احمر، شهدای امدادگر هستند و امروز سرمایه اجتماعی هلال احمر با دوران قبل، قابل مقایسه نیست.
فتحیان با اشاره به به‌روزرسانی تجهیزات جمعیت هلال احمر و ارتباطات بی‌نظیر بین‌المللی این جمعیت طی سه سال گذشته، گفت: جمعیت هلال احمر ایران جزو پنج جمعیت بزرگ جهان است.

برنامه‌های هلال‌احمر در مسیر شهدا است
رضا فلاح مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان کرمان نیز در این مراسم اظهار کرد: جمعیت هلال احمر استان کرمان در دفاع مقدس و مقاومت و در حمله تروریستی گلزار شهدای کرمان، شهید داده است.
به گفته وی، جمعیت هلال احمر در دوران دفاع مقدس در سمت‌های مختلف خدمت رسانی می‌کرد و اکنون نیز در سنگر خدمت و امداد و نجات، یاریگر مردم است.
طبق گفته مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان کرمان، فعالان این جمعیت زنده نگه داشتن یاد شهدا را یک خط برای خود می‌دانند و تلاش دارند تمام برنامه‌های هلال‌احمر در مسیر شهدا باشد.

 ارائه خدمات درمانی به 4 میلیون و 125 هزار نفر در اربعین
 رئیس جمعیت هلال‌احمر در جلسه ستاد مرکزی اربعین حسینی(ع) از ارائه خدمات درمانی به 4 میلیون و 125 هزار نفر در اربعین 1403 خبر داد.
پیرحسین کولیوند در یکصد و بیست و هشتمین جلسه ستاد مرکزی اربعین حسینی(ع) بیان کرد: هلال احمر در دو بخش سلامت و امداد نجات در اربعین خدمات رسانی کرد.
وی با اشاره به اعزام 200 دستگاه آمبولانس و خودرو برای اربعین اظهار کرد: 6 هزار نفر داوطلب در ارائه خدمات سلامت همکاری داشتند.
کولیوند ادامه داد: جمعیت هلال احمر در این آیین بزرگ معنوی، مجموعا 4 میلیون و 125 هزار خدمت ارائه داد. در اربعین امسال فوتی ناشی از گرمازدگی نداشتیم اما گرمازدگی بیشترین علت مراجعات بود. در مجموع همکاری خوبی بین وزارت بهداشت و گروه‌های مردمی عراق و نیز سایر دستگاه‌های کشورمان وجود داشت.
رئیس جمعیت هلال احمر با اشاره به ارتقای کیفیت خدمات هلال احمر و رضایتمندی زائران در اربعین امسال گفت: شمار فوتی‌ها در اربعین امسال نسبت به سال گذشته کاهش چشمگیری داشت. همچنین تعداد بیمارستان‌های عراق که در اختیار ما بود نسبت به سال قبل افزایش چشمگیری داشت و حوادث ترافیکی ما در عراق کاهش یافت.
کولیوند در خاتمه اعلام کرد: در اربعین امسال با کمک وزارت کشور 10 هزار نفر از محلات کم‌برخوردار که تاکنون به کربلا نرفته بودند، در قالب «کاروان رهسپار اهل ظهور» به کربلا اعزام شدند.


تعداد بازدید :  137