شهروند| کمفروشی و تخلف مصداقهای زیادی دارد. شاید برای شما هم پیش آمده باشد که با نانشور مواجه شده باشید. دلیل اصلی این کار عملآوردن آردهای بیکیفیت یا بیدقتی نانواهاست اما در عمل زیان اصلی گریبان مصرفکننده را میگیرد. براساس گزارشها از اصفهان، سالجاری حدود یکهزار و ۳۰۵مورد نمونهبرداری از سطح نانواییهای استان انجام گرفته که در این بین ۶۸مورد تخلف از این صنف در حوزه مصرف زیاد نمک ثبت شده است. این خبر را چندی پیش مهدی رفیعی، مدیر گروه بهداشت محیط استان اصفهان داده و از مردم خواسته بود که ناظران جامعه باشند و در صورت مشاهده چنین نمکهایی مراجع بهداشتی را مطلع سازند. وی ادامه داد: میزان نمک مصرفی در موادغذایی با نمونهبرداریهایی که بازرسان بهداشت محیط از موادغذایی دارند مشخص میشود و در صورت تخلف، فرد یا افراد متخلف به تعزیرات حکومتی معرفی میشوند تا برخورد لازم با آنها انجام شود.