شماره ۴۸۵ | ۱۳۹۳ دوشنبه ۶ بهمن
صفحه را ببند
چند خاصیت مهم انار

|  معصومه جولانا  |   | کارشناس تغذیه و رژیم درمانی   |

انار یکی از قدیمی‌ترین میوه‌ها شناخته شده و از گذشته مصرف این میوه برای شفافیت پوست توصیه شده است.
انار میوه‌ای است که در ابتدا در آسیا و اطراف دریای مدیترانه کشت می‌شد اما اکنون در بسیاری از کشورها که آب و هوا اجازه می‌دهد رشد کرده است. انار میوه‌ا‌ی شگفت‌انگیز بوده و خواص دارویی بسیاری دارد. انار فشارخون و کلسترول را کاهش می‌دهد و در درمان کم‌خونی موثر است.
احتمالا مشهورترین خاصیت انار کند کردن روند چروک شدن پوست است و می‌توان عطش را با خوردن انار برطرف ساخت. انار همچنین در درمان اسهال بسیار مفید است و در سلامتی قلب و عروق و استخوان نقش دارد.
الاژیک اسید موجود در انار از بروز بیماری‌ها ازجمله بیماری‌های عصبی، سرطان‌ها مخصوصا سرطان پروستات و سرطان سینه جلوگیری می‌کند و رشد تومورهای سرطانی را کند می‌سازد.
انار از تصلب شریان‌ها، سکته‌ها، آلزایمر و پیری زودرس جلوگیری و خون را صاف می‌کند، گشاینده‌ رگ‌های بدن، ملین شکم و تقویت‌کننده‌ کبد است. انار برای یرقان، خفقان قلب و سرفه‌ حاد، سودمند است. صدا را صاف و صورت را با طراوت می‌کند.
آب انار نیز در افزایش جریان خون در قلب موثر است و خاصیت میکروب‌کشی و ضدعفونی‌کنندگی دارد. انار مانع بروز پوسیدگی دندان می‌شود. از طرفی یک انار معمولی 40‌درصد نیاز روزانه‌ بدن به ویتامین C را تأمین می‌کند. انار اشتهاآور و همچنین غنی از آنتی‌اکسیدان، اسیدفولیک، پتاسیم و آهن است و دم کرده‌ پوست انار گلودرد را تسکین می‌دهد. مطالعات نشان می‌دهد که انار یکی از نیرومندترین و مغذی‌ترین غذاها برای سلامتی و میوه‌ای است که شما نمی‌توانید از رژیم‌تان حذف کنید.
این میوه نفخ‌آور است و مصرف آن با گیاه معطری مانند گلپر که طبع گرمی دارد، خاصیت نفخ‌کنندگی آن را از بین می‌برد.
یکی از فرآورده‌های پرمصرف این میوه رب انار است. رب انار فرآورده‌ای است که به‌واسطه وفور این میوه در برخی نقاط انارخیز کشور ازجمله ساوه تهیه می‌شود و تمامی خواص انار را داراست.


تعداد بازدید :  143