شماره ۴۸۳ | ۱۳۹۳ شنبه ۴ بهمن
صفحه را ببند
در مصرف روغن و نمک تجدیدنظر کنید

|  فرناز   جزء دائمی  |   متخصص تغذیه|

لازم است در مصرف روغن و نمک در وعده‎های غذایی تجدیدنظر شود، چرا که عامل مهم در بروز بیماری‎های قلبی و عروقی هستند.
یکسری از مواد غذایی باید به ‌صورت
کنترل ‌شده مصرف شود، زیرا غذاهای حاوی نمک و مصرف چربی‎ها از عوامل تاثیرگذار در بروز بیماری‏‌های قلبی و عروقی هستند؛ به همین جهت نوع چربی‎ها برای مصرف از اهمیت ویژه‎ای برخوردار است.  در گروه چربی‎ها، چربی‎های اشباع باعث بالا رفتن میزان گرفتگی عروق می‌شوند، زیرا این نوع از چربی‎ها فاقد پیوند دوگانه هستند و باعث می‎شوند چربی در جداره عروق رسوب کند. به همین خاطر بهتر است از روغن‎های غیراشباع، همچون چربی‎های گیاهی استفاده شود، زیرا سالم‏‌ترین نوع روغن‏‌ها هستند.
نکته قابل‌توجه در مصرف چربی‎ها این است که چربی‎ها در هرم مواد غذایی نیز بخش کوچکی را به خود اختصاص داده است، زیرا در طول روز با مصرف انواع مواد، چربی موردنیاز بدن تأمین می‌شود به همین خاطر مصرف روغن را باید محدود کرد تا سلامتی افراد به خطر نیفتد.
همچنین مصرف نمک را باید به حداقل برسانیم. زیرا باعث بالا رفتن فشارخون می‌شود که این مهم ارتباط مستقیمی با بیماری‎های قلبی و عروقی دارد. به همین دلیل فرهنگ مصرف برخی مواد غذایی باید در جامعه تغییر کند تا به لحاظ تغذیه‎ای در جهت پیشگیری از ابتلا به بیماری‎های قلبی گام برداشته شود.


تعداد بازدید :  345