شماره ۴۸۳ | ۱۳۹۳ شنبه ۴ بهمن
صفحه را ببند
مصرف آواکادو باعث کاهش کلسترول بد می‌شود

مطالعه‌ای که توسط محققان آمریکایی انجام شد نشان داد مصرف آواکادو به کاهش سطح کلسترول بد (LDL) کمک می‌کند.
آواکادو باعث کاهش کلسترول بد می‌شود و افرادی که در معرض خطر بیماری قلبی هستند یا کلسترول بالا دارند با خوردن این میوه می‌توانند علایم این بیماری را کاهش دهند.
در مطالعه‌ای محققان آمریکایی 54 داوطلب سالم که دارای اضافه وزن یا چاقی بودند را مورد آزمایش قرار دادند؛ آنها داوطلبان را به دو گروه تقسیم کردند و به آنها برنامه غذایی دادند که به این صورت بود:   گروه اول به مدت 2 هفته رژیم غذایی کم چرب و کم کلسترول بدون آواکادو داشتند و رژیم غذایی گروه دوم به مدت 5 هفته غذایی با چربی متوسط اما یک آواکادو در روز بود.   در این آزمون مشخص شد گروهی که در طول روز یک آواکادو مصرف می‌کردند 10‌درصد کاهش ال‌دی‌ال داشتند؛ محققان دریافتند رژیم غذایی گروه دوم با مقایسه با گروه اول با خوردن یک آواکادو در روز، کلسترول 13.5g/dl کاهش پیدا کرده است.
به گفته محققان، آواکادو ترکیبات مفید مانند فیبرو فیتوسترول‌ها دارد که به کاهش کلسترول کمک می‌کند.


تعداد بازدید :  391