شماره ۴۷۵ | ۱۳۹۳ چهارشنبه ۲۴ دي
صفحه را ببند
راه افزایش کیفیت شیر مادر

|  جاوید عمارت‌پرداز*  |   

 میوه‌ تازه زالزالک می‌تواند به ازدیاد شیر مادران شیرده و افزایش کیفیت آن کمک کند.
تقویت عضلات عروق، کاهش احتمال تشکیل لخته و پیشگیری از سکته قلبی نیز از دیگر خواصی است که به دم‌کرده زالزالک نسبت داده می‌شود.  این میوه علاوه بر ویتامین‌های آ، ب، ث و تانن دارای کلسیم و مختصری ترشی و پکتین است که برای تقویت معده بسیار توصیه می‌شود.
مهم‌ترین اثر زالزالک روی قلب، تنظیم کردن حرکات نامنظم آن است و از تپش قلب و ضربان شدید آن جلوگیری می‌کند.
دم‌کرده برگ‌های زالزالک و مصرف آنها به مدت طولانی برای تشنج، تقویت‌ قلب و کاهش فشار خون موثر است.
مواد موجود در زالزالک قند خون و عملکرد انسولین خون را بهبود می‌بخشد.
میوه زالزالک بسیار قابض بوده و می‌توان آن را در موارد اسهال و اسهال‌خونی خورد.
* استادیار گروه باغبانی و مدرس گیاهان دارویی دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز


تعداد بازدید :  266