شماره ۴۵۷ | ۱۳۹۳ چهارشنبه ۳ دي
صفحه را ببند
نقش چای سبز در کاهش سرطان‌های دستگاه گوارش

تحقیقات انجام شده در مرکز سرطان آمریکا نشان می‌دهد، خطر ابتلا به برخی سرطان‌های دستگاه گوارش به‌ویژه سرطان مری، معده و کولورکتوم (بخش انتهایی روده بزرگ) در زنانی که چای سبز می‌نوشند، کمتر است.
برای انجام این تحقیق، حدود ۷۵هزار زن چینی میانسال و سالمند انتخاب شده و مصرف چای، نوع چای مصرفی و میزان آن در این گروه مورد بررسی قرار گرفت.
نتایج نشان داد که مصرف منظم و مداوم چای سبز (حداقل سه بار در هفته، به مدت بیش از
 ۶ ماه) با ۱۷‌درصد کاهش خطر ابتلا به سرطان‌های گوارشی همراه است.
با مصرف مقادیر بالا‌تر چای سبز،‌ درصد کاهش خطر این نوع سرطان‌ها باز هم بیشتر بود، به‌خصوص در کسانی‎که 2 تا 3 فنجان چای‌سبز در روز (حداقل ۱۵۰ گرم چای در ماه) می‌نوشیدند، خطر سرطان‌های گوارشی ۲۱‌درصد کمتر گزارش شد و در زنانی که به مدت ۲۰‌سال به‌طور مداوم از چای‌سبز استفاده کرده بودند، خطر این نوع سرطان‌ها ۲۷‌درصد کمتر از سایرین بود.
چای‌سبز حاوی ترکیبات شیمیایی طبیعی موسوم به پلی‌فنل‌ها ازجمله کاتچین است، کاتچین‌ها خاصیت آنتی‌اکسیدانی داشته و با مهار آسیب DNA و توقف رشد تومور، از سرطان پیشگیری می‌کنند. این پژوهش در مجله Clinical Nutrition منتشر
 شده است.


تعداد بازدید :  65