حلوای شیر یکی از انواع حلواهای خوشمزه است که طرز تهیه آن را به صورت مرحلهبهمرحله به شما عزیزان آموزش میدهیم. حلوا را میتوان به شیوههای مختلف نظیر حلوای آرد و حلوای هویج
طبخ کرد.
مواد لازم: آرد برنج نصف پیمانه، گلاب نصف پیمانه، شیر یکلیتر، شكر ٢ پیمانه، نشاسته یک پیمانه، آب ٤ پیمانه
طرز تهیه:
نشاسته را در ٤ پیمانه آب سرد حل میكنیم و آن را از صافی میگذرانیم، سپس آرد برنج را در شیر حل کرده و آن را هم از صافی رد میكنیم (توجه داشته باشید كه شیر باید سرد باشد). سپس شكر و نشاسته حل شده و محلول آرد برنج و شیر را با هم مخلوط میكنیم و در ظرفی میریزیم و روی حرارت ملایم
میگذاریم.
دقت داشته باشید برای آن كه مایع نسوزد و به ته ظرف نچسبد، باید آن را مرتب هم بزنیم. این كار را آنقدر ادامه میدهیم تا مایع به جوش آید و غلیظ شود. بعد گلاب را به آن اضافه میكنیم. وقتی خط قاشق روی مواد به جا ماند و محو نشد، یعنی حلوای ما آماده است و باید از روی حرارت برداشته شود. این حلوا را اغلب شیرازیها در ماه مبارك رمضان درست میكنند.