مهدی میراشرفی، رئیس کل گمرک ایران گفت: «در یازده ماهه امسال 137 هزار تن گوشت گرم و منجمد وارد شده که این آمار غیر از واردات دام زنده، مواد پروتیینی و مرغ بود و میانگین ماهانه واردات
12 هزار و 500 تن گوشت بوده است.» او توضیح داد: «هر کالایی که وارد گمرک میشود، پس از اخذ مجوزها ترخیص میشود بر این اساس هماکنون 600 تا 700 کانتینر گوشت در گمرک وجود دارد.» وی افزود: «99درصد گوشتهایی که به گمرک وارد می شود، از مسیر سبز گمرک عبور میکند و کمتر از چند ساعت در گمرک میماند و در مدت دو تا سه روز مجوز دامپزشکی آنها اخذ می شود.»