شماره ۴۴۴ | ۱۳۹۳ پنج شنبه ۱۳ آذر
صفحه را ببند
کاهش خطر سکته قلبی با روغن زیتون

براساس نتایج تحقیقات جدید، مصرف روزانه 4 قاشق غذاخوری (20میلی‌لیتر) روغن زیتون در مدت 6 هفته احتمال ابتلا به حمله قلبی را کاهش می‌دهد.
به‌گزارش هلث، محققان دانشگاه گلاسگو و لیزبون انگلیس در یک مطالعه اثر روغن زیتون را بر سلامت قلب در یک گروه 69 نفره از زنان و مردان بررسی کردند.
محققان با بررسی یک‌سری علایم در ادرار که در مورد بیماری قلبی اندازه‌گیری می‌شود متوجه شدند که مصرف مرتب روغن زیتون فقط در مدت 6 هفته موجب کاهش این علایم می‌شود. نتایج این مطالعه نشان داد که مصرف مرتب روغن زیتون موجب تقویت سلامت قلب می‌شود.
روغن زیتون حاوی چربی‌های امگا 6 است که موجب مسدود کردن واکنش بدن به تورم در وضعیت‌های مزمن مانند بیماری قلبی و آرتریت می‌شود.
روغن زیتون همچنین موجب کاهش فشارخون و تقویت نسبت چربی خوب به چربی بد  می‌شود.
محققان براساس این مطالعه پیشنهاد می‌کنند که به رژیم غذایی بزرگسالان روزانه 20 میلی‌لیتر روغن زیتون (حدود 4 قاشق چایخوری) اضافه شود.
نتایج این مطالعه در مجله آمریکایی Clinical Nutrition منتشر شده است.


تعداد بازدید :  202