| نسرین یادگاری | | کارشناس تغذیه مرکز بهداشت استان مرکزی|
با توجه به نوع مرسوم کشاورزی در کشور بهتر است که مردم میوههای پوست کلفت مصرف کنند.
علاوه بر اینکه لازم است مصرف میوه در جامعه افزایش پیدا کند بهتر است مصرف میوههای پوست کلفت در اولویت قرار گیرند. مصرف سموم شیمیایی در کشاورزی مرسوم است و این امر آسیبهایی را به میوه وارد میکند و با مصرف چنین میوههایی سموم وارد بدن شده و به مرور زمان تأثیر خود را در بدن گذاشته و بروز بیماریهایی را رقم میزند.
خوردن میوههایی چون موز، پرتقال پوست کلفت و نارگیل توصیه و همچنین بر پوست کندن خیار نیز تأکید میشود.
همچنین درخصوص سبزیجات باید گفت، با توجه به اینکه سبزیجات پوششی ندارند، لازم است که مراتب شست وشوی آنها با دقت کامل صورت گیرد و همچنین سبزیجاتی چون کدو نیز حتما پوست گرفتهشده مصرف شود.