متخصصان سلامت تأکید کردند که مصرف نان موجب اضافه وزن نمیشود.
20درصد از زنان استرالیایی به دلیل اینکه فکر میکنند نان موجب چاقی آنها میشود پس از مصرف نان دچار عذاب وجدان میشوند. درواقع یک مطالعه ملی در استرالیا از میان 1000 زن به این نتیجه رسید که مصرف نان موجب اضافهوزن یا چاقی نمیشود. این درحالی است که 43درصد زنان استرالیایی در صورت رژیم گرفتن نان را از غذای خود حذف کردهاند. به دنبال این باور تعدادی از زنان نیز به استفاده از نانهای رژیمی روی آوردهاند. همچنین در استرالیا 15درصد والدین مصرف نان توسط فرزندشان را از ترس اضافهوزن در آنها محدود کردهاند. درحالیکه تعدادی از زنان این کشور از ترس اضافهوزن نان مصرف نمیکنند 83درصد آنها به دلیل علاقه به طعم نان، مصرف آن را ترک نکردهاند. درواقع بسیاری زنان از مضرات کاهش مصرف نان آگاه نیستند. به گفته متخصصان تغذیه و سلامت افراط حتی در رژیمهای غذایی نیز میتواند به اندازه مصرف بالای شکر مضر باشد. بهگزارش دیلی میل، مصرف صحیح و به اندازه نان، فواید بسیاری برای سلامت ازجمله کمک به گوارش، افزایش انرژی و سلامت قلب و عروق دارد. در این مطالعه هیچ شواهدی مبنیبر تأثیر نان بر اضافهوزن تأیید نشده است. یافتههای یک مطالعه نشان میدهد افرادی که میزان زیادی غلات سبوسدار مصرف میکنند ازجمله کسانی که نان کامل مصرف میکنند احتمال اضافهوزن در آنها کمتر است. بسیاری زنان از ارزشهای غذایی که در نان موجود است مانند فیبر، ویتامین B، منیزیم و آهن آگاه نیستند. نان همچنین برای کودکان در کنار فیبر و ویتامین B به تأمین امگا 3 مورد نیاز بدن آنها نیز کمک میکند.