شماره ۱۳۹۱ | ۱۳۹۷ پنج شنبه ۶ ارديبهشت
صفحه را ببند
رئیس سازمان امدادونجات جمعیت هلال‌احمر:
اقلام غذایی در انبارهای هلال‌احمر ذخیره نمی‌شود
تدوین کارت حواله اعتباری هوشمند برای خانوارهای 4نفره

رئیس سازمان امدادونجات با بیان این‌که اقلام غذایی از این پس در انبارهای این سازمان دپو نمی‌شود، گفت: در زمان حوادث، شرکت تهیه‌کننده، اقلام را در اختیار حادثه‌دیدگان دارای کارت حواله اعتباری هوشمند قرار می‌دهد. مرتضی سلیمی، رئیس سازمان امدادونجات جمعیت هلال‌احمر در گفت‌وگو با فارس،‌ درباره توزیع اقلام امدادی به حادثه‌دیدگان اظهار داشت: به‌منظور حمایت از کالای ایرانی و اجرای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی در جهت رعایت صرفه و صلاح جمعیت هلال‌احمر، خرید اقلام غذایی برای حادثه‌دیدگان در حوادث و سوانح به صورت موردی و در زمان وقوع حوادث انجام می‌شود.وی گفت: این اقدام همچنین به منظور جلوگیری از فاسد شدن و گذشتن تاریخ مصرف اقلام غذایی انجام می‌شود و این اقدام طی 2‌سال پیگیری مستمر تخصصی، برگزاری جلسات مشترک و بررسی کارشناسی تمامی جوانب منطبق بر آخرین روش‌های فدراسیون بین‌المللی جمعیت‌های ملی صلیب‌سرخ و هلال‌احمر در تأمین اقلام دارای تاریخ انقضای مصرف در قالب یک زنجیره تأمین پایدار است.سلیمی بیان داشت: استفاده حداکثری از ظرفیت خطوط تولیدی و انباری شرکت‌های توانمند دارای شبکه‌های گسترده نگهداری و توزیع اقلام و بسته‌های غذایی خانوارهای متاثر از وقوع حوادث و سوانح به صورت کارت‌های حواله اعتباری هوشمند با شرکت مورد نظر منعقد می‌شود.
اقلام غذایی در اختیار ستاد هلال‌احمر مستقر در حادثه قرار می‌گیرد
رئیس سازمان امدادونجات جمعیت هلال‌احمر ادامه داد: این سازمان برنامه‌ریزی کرده است تا اقلام غذایی با جدیدترین تاریخ تولید و انقضا از طریق شرکت مربوطه در اختیار ستاد مستقر در محل حادثه قرار گیرد و میان حادثه‌دیدگان توزیع شود.
وی درباره نحوه توزیع اقلام غذایی میان متاثران از سوانح و حوادث، با استفاده از کارت‌های حواله اعتباری، تأکید کرد: به همین منظور کارت‌های حواله اعتباری هوشمند تهیه می‌شود و در اختیار حادثه‌دیدگان در زمان حوادث قرار می‌گیرد تا با ارایه آن به ستاد امدادونجات مستقر در محل حادثه، اقلام غذایی را دریافت کنند.
 به گفته سلیمی، شرکت تامین‌کننده اقلام غذایی در زمان حوادث با اعلام سازمان امدادونجات، اقدام به تهیه و توزیع اقلام غذایی خواهد کرد.
رئیس سازمان امدادونجات جمعیت هلال‌احمر با بیان این‌که طرح تدوین کارت‌های هوشمند براساس نتایج سرشماری در بُعد هر خانوار 4نفر، لحاظ شده است، عنوان کرد: براساس کارت‌های هوشمند، تأمین تغذیه اضطراری در 72ساعت اولیه وقوع حادثه و سپس تأمین اقلام غذایی یک‌ماهه در دستور کار است.
وی ازجمله مهمترین اهداف اجرای این طرح را جلوگیری از سررسید مصرف اقلام با گردش مستمر آن در چرخه عرضه و تقاضای مصرف مرسوم شرکت‌های تولیدی طی مدت 4‌سال همکاری مشترک، استفاده از اقلام استاندارد در بسته‌های شکیل ضمن حفظ کرامت انسانی افراد حادثه‌دیده، توجه و تمرکز بیشتر امکانات و تجهیزات سازمان امدادونجات در انجام فرآیند نجات مصدومان ناشی از وقوع سوانح و حفظ ظرفیت انبارهای کشور در نگهداری اقلام زیستی، استفاده از کارت‌های اعتباری هوشمند در سیستم نرم‌افزاری کشوری و امکان اخذ گزارش‌های لازم مدیریتی در تعداد متاثران و استخراج ارزش ریالی اقلام توزیع شده دانست.


تعداد بازدید :  351