شماره ۴۲۷ | ۱۳۹۳ شنبه ۲۴ آبان
صفحه را ببند
خواص باور نکردنی لبو

|  آرزو کاوه‌ای |   متخصص تغذیه|

 لبو به علت وجود یک ماده آنتی‌اکسیدان، ضدسرطان است.
لبو جزو گروه سبزیجات بوده و از نظر مواد مغذی، دارای قند بالایی است.
لبو پیش ساز ویتامین A،C  و ویتامین D است. لبو دارای فیبر، منیزیم و از نظر املاح حاوی پتاسیم بالایی بوده و برای پیشگیری از یبوست بسیار مفید است.
بعضی از افراد به اشتباه فکر می‌کنند، لبو سرشار از آهن است، در صورتی که این‌گونه نیست. لبو سرشار از اسیدفولیک بوده که برای همه بانوان به‌ویژه خانم‌های باردار و دختران جوان بسیار مفید است.
بیماران قلبی و عروقی حتما لبو را در برنامه غذایی خود بگنجانند، چراکه این نوع از سبزیجات کلسترول خون را کاهش می‌دهد. لبو به علت داشتن پتاسیم بالا خون را تنظیم می‌کند، به همین علت مصرف آن به بیمارانی که فشارخون بالایی دارند، توصیه می‌شود.
به علت بالا بودن قند در لبو، افراد مبتلا به دیابت بهتر است از این ماده پرارزش استفاده نکنند یا در مصرف آن احتیاط کنند.
لبو بهترین شیرین‌کننده است. می‌توان لبو را با ماست و سالاد، همچنین مخلوط انواع آبمیوه استفاده کرد.


تعداد بازدید :  253