شماره ۴۲۶ | ۱۳۹۳ پنج شنبه ۲۲ آبان
صفحه را ببند
حفاظت از چشم‌ها با مصرف کدو سبز

|  زهرا راغبی  |   متخصص تغذیه   |
 
مقدار بالای ویتامین C و لوتیین موجود در کدو سبز به دید بهتر چشم‌ها کمک و سلامت چشم‌ها را بهتر حفظ می‌کند.
کدو سبز از نظر تغذیه‌ای دارای ارزش زیادی است و به‌عنوان یک منبع خوب ویتامینC  و ویتامین A به دلیل داشتن سطوح بالای کاروتنوییدها مانند بتاکاروتن، منیزیم، پتاسیم، مس، فیبر، فسفر و... شناخته می‌شود.
کدو سبز یکی از بهترین منابع غذایی منگنز است. این گیاه مقدار قابل توجهی از ویتامینB1  و B6 موردنیاز بدن را نیز تأمین می‌کند.
از دیگر مواد مغذی موجود در کدو سبز می‌توان به پروتیین، روی، کلسیم، آهن، نیاسین و تریپتوفان اشاره کرد.
دریافت منظم این سبزی موجب کاهش سطوح بالای هموسیستیین خون می‌شود و سطوح بالای هموسیستیین منجر به حمله قلبی و سکته مغزی می‌شود.
مقدار بالای ویتامین C و لوتیین موجود در کدو سبز به دید بهتر چشم‌ها کمک می‌کند و سلامت چشم‌ها را بهتر حفظ می‌کند. فولات، پتاسیم و ویتامین A با هم در راستای حفظ و بهبود سلامت عمومی مشارکت می‌کنند.
تحقیقات اخیر نشان داده که عصاره‌ کدو سبز به تخفیف علایم بزرگی خوش‌خیم پروستات کمک می‌کند و بزرگی خوش‌خیم پروستات منجر به مشکلاتی در عملکرد دستگاه ادراری و جنسی می‌شود.
فیتونوترینت‌های موجود در کدو سبز عامل این تسکین هستند و مس موجود در این سبزی به کاهش علایم دردناک آرتریت روماتویید کمک می‌کند.


تعداد بازدید :  237