یک مطالعه نشان میدهد که بافت ماکارونی بعد از پختن تغییر پیدا میکند و گرم کردن دوباره ماکارونی سردشده افزایش قند خون را تا 50درصد کاهش میدهد.
بهگزارش هلث، کربوهیدارتها در جهان کاهش وزن به یک دشمن تبدیل شدهاند؛ این درحالی است که تصور میشود غذاهای نشاستهای مانند ماکارونی و سیبزمینی چندکیلو به وزن اضافه میکنند.
در حالی که ماکارونی و سیبزمینی خوشمزه هستند، آنها مملو از کربوهیدرات فراوان هستند و این موضوع باعث شده افرادی که رژیم غذایی کمکربوهیدارت دارند از مصرف آنها ممانعت کنند. با این وجود طبق مطالعات جدید، پخت یک کاسه ماکارونی و گرمکردن مجدد آن پس از سرد شدن نسبت به ماکارونی گرمی که تازه پخته شده است برای سلامتی بهتر است.
همچنین یک محقق دانشگاه «سوری» در انگلیس گفته است اگر شما ماکارونی بپزید و بگذارید سرد شود، ساختار مواد غذایی آن تغییر میکند و بدن آن را شبیه یک فیبر هضم میکند.
برای بررسی این موضوع دکتر «مایکل موسلی» روزنامهنگار انگلیسی و نویسنده کتاب پرفروش «رژیم غذایی سریع» در یک مطالعه که چند هفته به طول انجامید میزان سطح قند خون داوطلبان را پس از مصرف ماکارونی اندازه گرفت.
وی افزود: در این مطالعه دیدهشد، قند خون و انسولین افرادی که ماکارونی سرد مصرف کرده بودند نسبت به افرادی که ماکارونی تازه پختهشده مصرف کرده بودند به اندازه کمی افزایش یافت.
وی ادامه داد: در حقیقت این مطالعه نشان داد که گرم کردن دوباره ماکارونی سردشده افزایش قند خون را تا 50درصد کاهش میدهد.
محققان خاطرنشان کردند: این کشف یک روش «آسان و راحت» برای بهبود سلامت بدن است.
وی افزود: با استفاده از این روش میتوانیم بدون تغییر یک ماده غذایی و تنها با تغییر دما، یک غذای مملو از کربوهیدارت را به یک غذای مملو از فیبر تبدیل کنیم.به عبارت دگیر، برخی غذاها در وعده دوم سالمتر از وعده اول هستند.