شماره ۴۰۹ | ۱۳۹۳ چهارشنبه ۳۰ مهر
صفحه را ببند
گوشت بوقلمون مقوی برای سیستم ایمنی بدن

|  زهرا راغبی  |    متخصص تغذیه   |

گوشت بوقلمون باعث تقویت سیستم ایمنی بدن می‌شود.
گوشت بوقلمون بدون پوست، به‌طور طبیعی چربی کمی دارد که معادل یک گرم چربی در هر 30 گرم گوشت است، به همین دلیل کسانی که دارای رژیم غذایی کم‏‌چربی هستند، می‏‌توانند از آن استفاده کنند، 150گرم گوشت بوقلمون حدود نیمی از اسیدفولیک مورد نیاز روزانه را تأمین  می‌کند.
همچنین منبع خوبی از پروتیین، سلنیوم، رویوپتاسیم و ویتامین‏‌هایB1، B3،B6  و B12 و اسید آمینه تریپتوفان است.  بوقلمون کلسترول‌بد خون را کاهش می‏‏‌دهد، آرامش و سرحالی ایجاد می‏‌کند، از سرطان جلوگیری می‏‌کند، ترشح هورمون تستوسترون را افزایش می‏‌دهد و سیستم ایمنی را تقویت می‏‌کند.  گوشت سفید و بدون پوست بوقلمون، یک ماده‌غذایی با پروتیین‌ بالا و چربی کم است و کسانی که باید غذاهای کم‌چرب بخورند، می‏‌توانند از قسمت سفید گوشت بوقلمون استفاده کنند.
مدارک زیادی وجود دارد که نشان می‏‌دهد، اسیدآمینه تریپتوفان، نقش اساسی در سیستم ایمنی بدن به عهده دارد. یک مطالعه روی موش‏‌ها نشان داد که متابولیت‏‌های تریپتوفان «مولکول‏های ناشی از تجزیه تریپتوفان در بدن» اثر داروهایی را دارند که برای کاهش علایم بیماری «ام‌اس» استفاده می‏‌شوند.


تعداد بازدید :  239