شماره ۷۴۲ | ۱۳۹۴ چهارشنبه ۲ دي
صفحه را ببند
خبر

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس مطرح کرد: هشدار نسبت به شیوع تب مالت در کشور
شهروند| عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با بیان این‌که تب مالت خطرناک‌ترین بیماری عفونی مشترک انسان و دام برای انسان محسوب می‌شود، نسبت به شیوع آن در کشور هشدار داد. رسول خضری در گفت‌وگو با خانه ملت، ضمن هشدار نسبت به شیوع تب مالت در کشور افزود: براساس آمارهایی که از سوی وزارت بهداشت به کمیسیون بهداشت و درمان مجلس ارایه شد، در سال گذشته حدود 20‌ هزار نفر به این بیماری مبتلا شدند و این درحالی است که هنوز آمارهای مربوط به‌ سال 94 ارایه نشده است.
نماینده مردم سردشت و پیرانشهر در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: تب مالت بیماری مشترک انسان و دام است؛ درواقع انسان میزبان واسط به شمار می‌رود؛ از سویی دیگر 800 نوع بیماری مشترک دام و انسان وجود دارد که خطرناک‌ترین بیماری عفونی برای انسان محسوب می‌شود. این نماینده مردم درمجلس نهم تصریح کرد: واقعیت آن است که نباید رشته‌های دانشگاهی دامپزشکی زیرمجموعه وزارت علوم باشد و جای تعجب است حال که وزارت بهداشت این رشته‌های تحصیلی مرتبط با خود را از وزارت علوم جدا کرده، چرا رشته دامپزشکی از این قاعده مستثنی شده است. او گفت: آموزش، مدیریت و کنترل بیماری‌های مربوط به حوزه دام نیازمند نظارت وزارت بهداشت است؛ همچنین قرنطینه‌های دامپزشکی باید از سوی این وزارتخانه کنترل شود درحالی‌که این نظارت وجود ندارد. خضری تأکید کرد: سازمان دامپزشکی زیر نظر وزارت جهاد کشاورزی است که وزارتخانه‌ای کمی است؛ اما وزارت بهداشت اقدامات کیفی انجام می‌دهد؛ درحالی‌که دست این وزارتخانه برای بسیاری از فعالیت‌ها در این حوزه بسته است. نماینده مردم سردشت و پیرانشهر در مجلس نهم یادآور شد: نمایندگان کمیسیون بهداشت و درمان مجلس بارها از شورایعالی انقلاب فرهنگی درخواست داشتند تا قرار گرفتن رشته دامپزشکی در زیرمجموعه وزارت بهداشت را به تصویب برساند.

عضو کمیسیون آموزش مجلس: بررسی سهم آزمون و مصاحبه دکترا در مجلس به هفته بعد موکول شد
مهر| بررسی ماده ۵ طرح سنجش و پذیرش در دوره‌های تحصیلات تکمیلی درخصوص سهم نمرات آزمون و مصاحبه در پذیرش دوره‌های دکترا به جلسه هفته آینده مجلس موکول شد.
جواد هروی، عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس گفت: در صحن علنی دیروز مجلس قرار بود ماده‌های ۲ و ۵ طرح سنجش و پذیرش در دوره‌های تحصیلات تکمیلی بررسی و تصویب شود که تنها ماده ۲ قانون مربوط به ترکیب اعضای شورای سنجش و پذیرش بررسی و تصویب شد. به گفته او ماده ۵ این طرح به موضوع سهم نمرات آزمون کتبی و مصاحبه در پذیرش دوره‌های دکترای دانشگاه‌ها اشاره دارد که به دلیل کمبود وقت بررسی این ماده به جلسه هفته آینده مجلس موکول شد.
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس گفت: احتمالا ماده ۵ این طرح در جلسه علنی هفته آینده مجلس بررسی خواهد شد.
در جلسه دیروز مجلس شورای اسلامی ترکیب اعضای شورای سنجش و پذیرش دانشجو در دوره‌های تحصیلات تکمیلی تصویب شد که این اعضا متشکل از وزیر علوم به‌عنوان رئیس شورا، وزیر بهداشت، دو نفر از روسای دانشگاه‌های دولتی به انتخاب وزارتین، رئیس دانشگاه آزاد، رئیس دانشگاه پیام‌نور، رئیس سازمان سنجش آموزش کشور به‌عنوان دبیر شورا و دو نفر از نمایندگان عضو کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری به‌عنوان ناظر است.

مدیرکل امور هیأت‌علمی دانشگاه خبر داد: انتشار فراخوان جذب هیأت‌علمی دانشگاه آزاد از ۵ دی
مدیرکل امور هیأت‌علمی دانشگاه آزاد گفت: ثبت‌نام برای فراخوان جذب هیأت‌علمی این دانشگاه از ۵ دی‌ماه آغاز می‌شود که در این فراخوان ۳‌هزار و ۷۰۰ تقاضا ثبت شده است.
علیرضا وحیدی در نشست روسای دبیرخانه هیأت‌های ‌امنای استانی دانشگاه آزاد از تبدیل وضع اعضای هیأت‌علمی پیمانی به رسمی آزمایشی و قطعی خبر داد و گفت: بخشنامه‌ای در این خصوص تدوین شده است که پس از ابلاغ آن کار تبدیل وضع اعضای هیأت‌علمی آغاز می‌شود. امیدواریم تا مهرماه ‌سال آینده این موضوع به پایان برسد. او افزود: این آیین‌نامه درحال تدوین است و در آن اختیارات بسیار زیادی درخصوص انتقال اعضای هیأت‌علمی به استان‌ها واگذار شده است. وحیدی از انتشار فراخوان جذب هیأت‌علمی خبر داد و گفت: متقاضیان از ۵ دی در سایت این دانشگاه ثبت‌نام کنند که در مجموع ۳‌هزار و ۵۰۰ نفر پذیرش خواهند شد. او بیان کرد: طبق برنامه‌ریزی‌های کلان این دانشگاه باید سالانه ۵‌هزار عضو هیأت‌علمی جدید جذب شود که در سال‌های ۹۲ و ۹۳ این فرآیند کند بود اما در‌ سال ۹۳ و ۹۴ این فرآیند تسریع شد و در ‌سال‌ جاری‌ یک‌هزار و ۷۰۰ عضو هیأت‌علمی جدید در این دانشگاه جذب شد.


تعداد بازدید :  350