تهرانی‎ها روزی ۵ تن دل و جگر می‌خورند
 

 

غلامحسین شیرازی، رئیس ‎اتحادیه فروشندگان دل، جگر و قلوه با اشاره به این‌که مصرف دل، جگر و قلوه در تهران حدود 5 تن ‏در روز است، به تسنیم گفت:«با کاهش دام زنده و کشتار در تهران و واردات گوشت پاک شده، هم اکنون 500 کیلو از آلایش تازه ‏گوسفند از شهرستان و 500 کیلو نیز از داخل تهران تأمین می‌شود که این حجم پاسخگوی نیاز واحدهای صنفی نیست‎.‎ به گفته او، ‏با وجود دو برابر شدن قیمت آلایش گوسفند نرخ دل و جگر همان سیخی 3‌هزار تومان است.» ‏

 


 
http://shahrvand-newspaper.ir/News/Main/147798/تهرانی‎ها-روزی-۵-تن-دل-و-جگر-می‌خورند